1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, annelerle buluşacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, annelerle buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, annelerle buluşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta önce azınlık temsilcileri ile daha sonra Diyarbakır Anneleriyle iftar yapacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde “azınlık temsilcileri” ile iftarda bir araya gelecek. Azınlık temsilcilerinin, hem beklentilerini hem de yeni anayasa çalışmaları hakkındaki görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletmeleri bekleniyor. Buluşmada gündeme gelecek bir diğer konu ABD Başkanı Joe Biden’ın sözde Ermeni soykırım açıklaması olacak. Erdoğan, Biden’ın bu konudaki tutumu ile ilgili Ermeni cemaatinin görüşlerini dinleyecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta ayrıca İstanbul’da, Diyarbakır Anneleri ile iftarda bir araya gelecek. İftar programına katılacak olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Diyarbakır Annelerinin çocuklarıyla ilgili son duruma ilişkin bir sunum yapması bekleniyor. HDP İl Başkanlığı binası önünde eylem yapan ailelerin evlat nöbeti, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde uygulanan ‘tam kapanma’ sebebiyle kaldıkları otelde devam ediyor.

Türkiye 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.