1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim startını Erzurum'dan verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim startını Erzurum'dan verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim startını Erzurum'dan verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da seçim startını verdi. Erdoğan, AK Parti'ye izin vermediğini dile getirdiği Avrupa'ya tepki gösterdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da seçim startını verdi. Erdoğan, AK Parti'ye izin vermediğini dile getirdiği Avrupa'ya tepki gösterdi. Erdoğan, Muharrem İnce'nin otomobil üretimine ilişkin açıklamalarına ilk kez yanıt verdi. Erdoğan, Rusya ile doğalgaz anlaşmasının detaylarını da 'müjde' diyerek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçim startını Erzurum'dan verdi. Erdoğan, Muharrem İnce'nin yerli otomobil sözlerine tepki gösterdi. Rusya ile doğalgaz anlaşmasının detaylarını 'müjde' diyerek açıklayan Erdoğan, "2015-2016'da geçerli olmak üzere yüzde 10.25 oranında fiyat indirimi konusunda mutabakata vardık. Ülkemize indirim farkı olarak 1 milyar dolar ödeme yapılacak" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Biz, millet olarak bu topraklarda hep güzel başlangıçlar yaptık.

AVRUPA'YA MİTİNG TEPKİSİ

Erzurum, buradan öyle bir ses verin ki, Anadolu'nun dört bir yanında duyulsun. Hatta dünyanın dört bir yanında bize dost olan kalpleri ferahlatsın. Avrupa'da HDP'ye miting yapma müsaadesi veren yönetimler AK Parti'ye oralarda müsaade etmiyorlar. İsteseniz de istemesiniz de Bosna Hersek size yetti. Şimdi de Erzurum'dayız. Dadaşlar size yeter. Vakit birlik vakti. Vakit Türkiye vakti. Unutmayın, yaparsa yine AK Parti yapar. İnşallah, sizlerin desteği ile irade, erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak. Hiç endişeniz olmasın. Erzurum bizim Anadolu'daki güzel başlangıcımızın adeta amentüsüdür. Hanımların coşkusu tartışılmaz. Kale içeriden fethedilir.

Evden çıkarken torunuma dedim ki; "Eymen, Rabiayı göster" dedim. O da yaptı. Siz de hazır mısınız? Tek millet, tek bayrak , tek vatan, tek devlet.,

MUHARREM İNCE'YE OTOMOBİL TEPKİSİ

Çıkmış bir tanesi diyor ki, "ben araba maraba üretmem". Benim için, '20 yıl geriden takip ettiğimi' söylüyor. Ondan sonra da Almanya'da otomobil fabrikasını ziyaret etmiş. Öbürü de diyor ki Kanal İstanbul'u yaptırmayacağım. Sizin zaten hayatta bu ülkede yaptığınız bir şey yok ki. Siz zaten 24 Haziran'da benim aziz milletim, kime yürü diyeceğini biliyor.

"DİĞER ADAYLAR GİBİ PALAVRA MI ATAYIM?"

Ben size diğer adaylar gibi gelip de huzurunuzda palavra mı atayım? Atmam, yapılacak şeyi zaten yaptık, yapıyoruz, yaparız. Biz bugüne kadar hiçbir zaman ne aldatan olduk ne aldanan olduk.,

KORUCULARIN MAAŞLARINA İYİLEŞTİRME

Güvenlik korucularının maaşlarında 135 liralık bir iyileştirme daha yapılacak.

"BİR MÜJDEYİ DAHA PAYLAŞMAK İSTİYORUM"

Sizlerle bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Rusya'dan Mavi Akım ve batı hattından aldığımız doğalgazın fiyatında 2015 yılında indirim talep etmiştik. Karşılanmayınca uluslararası tahkime başvurmuştuk. 2015-2016'da geçerli olmak üzere yüzde 10.25 oranında fiyat indirimi konusunda mutabakata vardık. Ülkemize indirim farkı olarak 1 milyar dolar ödeme yapılacak.

Çıkmışlar meydanlarda konuşuyorlar. Ne konuşuyorsunuz? Benim 4 çocuğumun dördü de okul kapılarında çok çile çekti.

"DİĞER ADAYLAR İKİ HAFTADIR MEYDAN MEYDAN DOLAŞIYOR"

Diğer Cumhurbaşkanı adayları iki haftadır meydan meydan dolaşıyorlar. Üzülüyoruz. Tek bir projelerini duydunuz mu? Tek bir olumlu sözlerini duydunuz mu, bu adayların? Çünkü, bunların heybeleri boş.

Ana muhalefetin adayı yerli otomobilden, Kanal İstanbul'a kadar ne kadar projemiz varsa hepsini iptal edeceğini söylüyor. Almanya'daki fabrikayı gezeceğine git, bizim fabrikalarımızı, ATAK helikopterlerinin yapıldığı fabrikaları gez. Gör bakalım, Türkiye neler yapıyor.

"PARANIZI TL'YE YATIRIN" ÇAĞRISI

"Bu ara birileri ülkemize çöreklendi, Gezi'de olduğu gibi. Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Boşuna yüklenmeyin, avucunuzu yalayacaksınız" diyen Erdoğan, "Yastığının altında doları, avrosu olan kardeşlerim gidin paranızı TL'ye yatırın" çağrısında bulundu.

PARTNERDünyanın en zehirlisi Antalya'daDünyanın en zehirlisi Antalya'da

Devlet Bahçeli, MHP'nin seçim beyannamesi açıkladı! İşte seçim vaatleri: Af, askerlik, üniversite sınavı...Devlet Bahçeli, MHP'nin seçim beyannamesi açıkladı! İşte seçim vaatleri: Af, askerlik, üniversite sınavı...

Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan karşılıklı jest Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan karşılıklı jest

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.