1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset anlayışımızda millete küsmek yoktur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset anlayışımızda millete küsmek yoktur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset anlayışımızda millete küsmek yoktur!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Japonya'ya G-20 ziyareti öncesi konuşan Erdoğan, "S-400 hava savunma sistemlerini önümüzde ay teslim almaya başlıyoruz. Bu konuda geri adım atmayacağız" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erdoğan, "Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelemeyiz. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelerek kulağımızın üzerine yatma lüksüne sahip değiliz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

23 Haziran seçimi şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu bir kez daha tebrik ediyorum. İstanbul halkının kararının başımız üstünde yeri vardır. 

 

Elbette Binali Bey'in seçimi kazanmasını arzu etttik. Kendisine buradan gayreti ve mücadelesi için teşekkür ediyoruz. Bizim için asıl önemli olan milli iradenin en sağlık, en güvenli, en şaibesiz şekilde şekilde tecelli etmesidir. Son seçim tereddütleri ortadan kaldırması bakımından kıymetlidir.

İstanbul ile ilgili projelerimizi, hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. 

 

"SİYASET ANLAYIŞIMIZDA MİLLETİ SUÇLAMAK ASLA YOKTUR"

 

2024 seçimlerine kadar AK Parti ve MHP olarak İstanbul'da sahip olduğumuz 25 ilçe belediyesi ve meclis üyeleriyle halkımıza en güzel hizmetleri vermenin gayreti içinde olacağız. Önümüzde 4 yıllık kesintisiz icraat dönemi bulunuyor. Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek,  darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelemeyiz. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelerek kulağımızın üzerine yatma lüksüne sahip değiliz. Milletimizin sevgisine ve itimatına layık olmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Vesayet güçlkeri üzerimize geldiğinde çareyi milletimize sığınmakta bulduk.

 

Gezi olaylarında birliğimize göz dikmeye kalktıklarında milletimizle birlikte bu oyunu bozduk. Terör örgütlerini üzerimize saldıklarında teröristlerin başını milletimizle birlikte ezdik. Darbeyi milletimizle birlikte önledik. Kim ne yaparsa yapsın biz milletimizle birlikte hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Ekonomik tuzakları da milletimizle birlikte bozduk.

 

Biz milletimizle birlikte kendi hedeflerimz doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeyi sürdüreceğiz. 

 

 

G-20 ÖNCESİ S-400 AÇIKLAMASI

 

Resmi ziyaret için Japonya'ya gideceğiz. Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçları için çok yönlü arayışları sürdürüyoruz. S-400 hava savunma sistemlerini önümüzde ay teslim almaya başlıyoruz. Bu konuda geri adım atmayacağız.

 

Türkiye sürekli ve daha büyük sınamalarla karşı karşıya gelmektedir. Pısırık davranmak yerine hep meydan okumayı tercih ettik.

 

Hedef Türkiye'yi küresel oyunun dışına itmektir. Biz oyunu gördük hazırlıklarımızı yaptık. Bölücü terör örgütünü içeride ve dışarıda etkisiz hale getirecek adımları kararlılıkla atıyoruz. DEAŞ terör örgütünü yeniden diriltmeye ve üzerimize salmaya yönelik adımları bozuyoruz. 

 

DOĞU AKDENİZ

 

Dopu Akdeniz'de bulunan ve bulunacak olan her kaynağın adil bölüşümünü sağlayana kadar adımlarımız sürecek. Dört arama - sondaj gemimizle birlikte Doğu Akdeniz'de çalışmalarımızı sürdürme süreci artarak devam ediyor. Bizim orada haklarımız var. 

 

 

FRANSA'YA KIBRIS TEPKİSİ

 

Ülkemizde sözde siyaset yapanlar bizim adımlarımızı eleştiriyor. Bunların böyle bir derdi yok. Bunlar KKTC'dekiş soydaşlarımn hakları nedir, veriliyor mu, Bu dertleri yok. Türkiye konuşur, garantördür, Yunanistanİngiltere garantördür ama Fransa sen konuşamazsın. Senin böyle bir yetkin yok. Terör koridorunu yaptığımız müdahalelerle ortadan kaldırdık O bölgeyi güvenlik koridoru haline getirelim istiyoruz.

 

Suriye'deki siyasi, diplomatik ve askeri yolları zorladık, zorluyoruz. Güvenli bölge konusunda batı gerekli mali desteği vermiyor. Obala ile Trump ile Merkel ile görüştüm. Hep söylüyorlar ama laf ola beri gele. Şu ana kadar 330 bin kişi geri döndü. Münbiç ve Fırat'ın srunları da çözdüğümüzde bu rakam milyonlara ulaşacak. 

 

Önümüzdeki dönemde ekonomi ve güvenlik gündemimizin üst sıralarında yer alacak.

 

Sözde siyaset yapan birileri eğitimde, sağlıkta yaptığımız atılımları küçümseyerek kendilerine prim yapmaya çalışıyor. 

 

Kıskançlık çok kötürüdür. İsteseler de istemeseler de bu yolları yapmaya tünelleri açmaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceğini karartmaya yönelik ekonomik tuzakların milletimizi nasıl bunlattığının da çok iyi farkındayız.

 

 

"EKONOMİK GÖSTERGELER OLUMLU"

 

Kur-faiz-enflasyonun üçgeni içinde bunalanların hangi sıkıntıları çektiğini çok iyi biliyoruz. Şoklara karşı dirençli, dengeli büyümeyi hedef alan bir program uyguluyoruz. Haziran itibariyle ekonomik göstergeler olumlu yönde yükselişi işaret ediyor. Dolar kuru bir süredir 6 TL'nin altında seyrediyor. Bu ay cari fazla vermeyi bekliyoruz.

 

Yeni askerlik sistemi başta olmak üzere TBMM'nin gündeminde ğek çok reformlar var. ni askerlik düzenlemesinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bu düzenleme TSK'nın profesyonel yapısını geliştirmesine de imkan sağlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.