1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi: Ne olur bırakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi: Ne olur bırakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi: Ne olur bırakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Sigara yasaklarına da değinen Erdoğan, "Ekranları başında bizi izleyenlere sesleniyorum: Ne oldu sigara içmeyi bırakın! Kendi kendimizin katili olmayalım." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz  gecesi iradesini korumak için tanklara meydan okuyan bu milletin oyunu bir torba  kömüre, bir paket makarnaya satmayacak kadar şerefli, onurlu, haysiyetli bir  millet olduğunu bir türlü anlayamadılar. Eski Türkiye bakiyesi bu elitist, bu  kibirli zihniyetin son günlerde yeniden hortladığını görüyoruz." dedi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Fehmi Cumalıoğlu Tekirdağ Şehir  Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Tekirdağ'da olmaktan büyük bir  bahtiyarlık duyduğunu belirtti.

 

Cumhurbaşkanı olarak şehre beşinci ziyaretleri olduğunu aktaran  Erdoğan, daha önce Başbakan olarak farklı vesilelerle şehre geldiklerini söyledi.

 

Erdoğan, toplu açılış törenleriyle yapımı tamamlanan eserlerin hizmete  alındığını ve bunun gururunu hep birlikte yaşadıklarını vurgulayarak, seçim  dönemi olsun olmasın hemen her yıl şehri ziyaret ederek Tekirdağlıların derdine,  sevincine, hüznüne ortak olduklarını dile getirdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz birileri gibi yaptıklarımızı ve  yapacaklarımızı sağa, sola değil, yabancı medya organlarına hiç değil, doğrudan  milletimize anlatıyor, milletimizin icazetini arıyoruz. Ülkemizle ilgili  meselelerimizi de yine milletimize danışıyor, onlarla istişare ediyoruz. Seçim  meydanlarında ne söz verdiysek göreve geldiğimizde onları tek tek hayata  geçirmenin çabası içindeyiz. Girdiğimiz her seçimde bize görev veren, yetki  veren, sorumluluk yükleyen vatandaşlarımızın güvenine layık olmak için ter  döküyoruz." şeklinde konuştu.

 

Tekirdağ'ın projelerini bizzat takip ederek, sıkıntılarını,  sorunlarını çözüme kavuşturduklarını anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Merhum Neşet ustanın dediği gibi 'Dost elinden gel olmazsa varılmaz /  Rızasız bahçenin gülü derilmez / Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez / Gönülden  gönüle giden yar oy.' Biz de ülkemizin 81 vilayetine giderek insanımızla gönülden  gönüle kurduğumuz o yolu hep canlı, diri tutmanın derdindeyiz. Girdiğimiz her  seçimde bizi zafere taşıyan, 18 yıldır bizi iktidarda tutan sır, 83 milyonun her  biriyle tesis ettiğimiz işte bu sarsılmaz bağdır. Ancak 18 yıllık iktidarlarımız  döneminde elde ettiğimiz başarıları kömüre, makarnaya, bir torba pirince  bağlayanlar oldu. Milletten teveccüh göremeyenler, milletin takdirine mazhar  olamayanlar, milleti tahkir ederek kendilerini avutmaya çalıştılar. Bunlar emek  vermek, gayret etmek, üretmek yerine, çalışana, üretene, hizmet götürene çamur  atmayı marifet zannettiler. Milleti anlamak, milletin derdine ortak olmak yerine,  Ankara'daki sırça köşklerinden, gazetelerdeki köşelerinden milleti aşağılamayı  tercih ettiler."

 

"Şehir Hastanesi her bakımdan şehrimizin iftihar kaynağı olacak bir  eserdir

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz gecesi iradesini korumak  için tanklara meydan okuyan bu milletin oyunu bir torba kömüre, bir paket  makarnaya satmayacak kadar şerefli, onurlu, haysiyetli bir millet olduğunu bir  türlü anlayamadılar. Eski Türkiye bakiyesi bu elitist, bu kibirli zihniyetin son  günlerde yeniden hortladığını görüyoruz. Unvanı kimi zaman gazeteci, kimi zaman  sanatçı, kimi zaman akademisyen, kimi zaman da siyasetçi olan bu kifayetsiz  muhterisleri artık biz de milletimiz de çok iyi tanıyoruz. Biz bunlara rağmen  ülkemize hizmet vasıtası olarak gördüğümüz siyaseti milletin arasında, yine  milletimizle birlikte yapmayı sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

 

Uykularından, ailelerinden, vakitlerinden fedakarlık yaparak 81  vilayetin tamamını kalkındırmak için daha çok çalışacaklarını, koşturacaklarını  vurgulayan Erdoğan, bugün bu niyetle yeniden Tekirdağ'da olduklarını söyledi.

 

Erdoğan, partisinin Tekirdağ İl Kongresini başarılı bir şekilde  gerçekleştirdiklerini, 2023'e kadar şehre hizmetkarlık yapacak öncü kadroları  tespit ettiklerini belirtti.

 

Şimdi ise Tekirdağlı vatandaşların hasretle bekledikleri, muhteşem bir  sağlık tesisinin açılış heyecanını yaşadıklarını dile getiren Erdoğan, "Bugün  resmi açılışını yaptığımız veya yapmakta olduğumuz İsmail Fehmi Cumalıoğlu  Tekirdağ Şehir Hastanesi her bakımdan şehrimizin iftihar kaynağı olacak bir  eserdir." diye konuştu.

 

 

141 ülkeden 100 binden fazla vatandaşımızı ülkesine getirdik. Kovid bir süre daha bizimle olacak bilincindeyiz. Aşı bulunan kadar hastalıkla mücadeleye devam etmeliyiz. Ekranları başında bizi izleyenlere sesleniyorum: Ne olur sigara içmeyi bırakın! Kendi kendimizin katili olmayalım. Koronavirüsün aşısı bulunana kadar mücadeleyi sürdürmemiz gerekiyor.

 

İhtiyaç duyulması halinde koronavirüs salgınına karşı gerekli tedbirleri almaktan çekinmeyeceğiz. Mücadelenin en önemli unsuru virüsü kapmamak.

 

(Kovid-19) Üretilen aşı, tüm insanlığın ortak malı olmalı, şirketlerin kar hırsına kurban edilmemelidir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.