1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş’a Yiğit Ön Libero!
Dadaş’a Yiğit Ön Libero!

Dadaş’a Yiğit Ön Libero!

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden BB Erzurumspor, Sivassporlu Yiğit İncedemir’i transfer etmek için harekete geçti.

A+A-

Erzurum Güncel- Dadaşlar, sert futbolu ile ön plana çıkan İncedemir’i kadrosuna katmayı planlarken,  Atiker Konya’dan Kibong Mbamba’nın peşine düştü.

Nurullah PALA/ERZURUM

PTT 1. Ligde transferin hızlı takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bombaları tek tek patlatıyor. İç transferde yedi isimle nikah tazeleyen Mavi-beyazlılar, dış transferde yıldızlara kanca attı.

Dadaşlar, bu sezon şampiyon olarak yeniden Süper Lige yükselen Sivasspor’un 32 yaşındaki tecrübeli ön liberosu Yiğit İncedemir’e kanca attı. Yönetim, Teknik Patron Kemal Kılıç’ın raporu doğrultusunda Yiğit’i transfer etmek için harekete geçti. 32 yaşındaki tecrübeli ön libero,  sahada hırslı ve sert mücadelesi ile dikkat çeken oyunculardan biri. Yiğit, özellikle fazla sayıda gördüğü  sarı kartlarla da dikkat çeken bir futbolcu.

Kibong Mbamba’nın menajeri geliyor

BB Erzurumspor, Atiker Konyaspor’un Kamerunlu orta saha oyuncusu Kibong Mbamba’yı da transfer etmek için harekete geçti. Yeşil-beyazlı takımla 12 maça çıkan 28 yaşındaki Kibong’un menajerinin transfer görüşmesi için bugün Erzurum’a geleceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.