1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Dakikalar içinde beyaz dişlere kavuşun
Dakikalar içinde beyaz dişlere kavuşun

Dakikalar içinde beyaz dişlere kavuşun

Dişlerinizi her gün düzenli olarak fırçaladığınız halde renk değişimi yaşıyorsanız bu, günlük yemek alışkanlıklarınızın birer sonucu olabilir.

A+A-

Erzurum Güncel- Aşırı kahve, çay, kola gibi içeceklerin tüketimi de diş rengini önemli ölçüde etkiler. Bu renk değişimine dur demek ise sizin elinizde. Sadece 2 malzemeyle diş bakımınızı yaptığınızda harika bir gülüşe sahip olabilirsiniz.

Diş sararmasının nedenleri her zaman çok kolay bir şekilde tanımlanamayabilir. Ağız hijyenine önem verdiğiniz halde diş sararmaları yaşıyorsanız öncesinde bir hekime danışabilirsiniz. Önemli bir nedeni yok ise sadece yanlış beslenmeden kaynaklanıyorsa bu vereceğimiz tarifi deneyebilirsiniz.

Az sonra vereceğimiz tarifi uygulamadan önce içecek listenizi de gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu içecekleri sık tüketiyorsanız miktarını muhakkak azaltın:

iStock-845164378

Çay
Kahve
Kola
Soya
Kırmızı şarap
Yeşil çay

Bir dakikada diş beyazlatan yöntem için malzemeler:

limonvekarbonat
1 yemek kaşığı limon suyu
Göz kararı kabartma tozu

Nasıl hazırlanır?

iStock-174763815

Bir kasenin içerisine bir yemek kaşığı limon suyu koun ve üzerine göz kararı kabartma tozunu ekleyin. Karışımı macun kıvamına getirin. Hazırladığınız macunu diş fırçası yardımıyla dişlerize sürün.
İki dakika boyunca bekleyin ve ardından ağzınızı çalkalayın.

disbeyazlatma1-1

Karışımı haftada 3 kez uygulayın. Düzenli bir şekilde uygulamaya devam ettikçe dişlerinizdeki sarı lekelerin kaybolduğunu göreceksiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.