1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Davutoğlu'na yakın isim Selçuk Özdağ: "İstifa edeceklere diyoruz ki..
Davutoğlu'na yakın isim Selçuk Özdağ: "İstifa edeceklere diyoruz ki..

Davutoğlu'na yakın isim Selçuk Özdağ: "İstifa edeceklere diyoruz ki..

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden Selçuk Özdağ,“Türkiye’nin her ilinden arkadaşlarımız istifa edecekler ama biz onlara diyoruz ki partimizi kuralım, biz de onları bekletiyoruz, partinin kurulmasını bekletiyoruz" ifadelerini kullandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Tarafsız Haber Ajans'ından Mehtap Gökdemir'in haberine göre, Kasım ayında partisinin tabelasını asmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden AKP eski Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, özellikle AKP, HDP ve MHP tabandan destek gördüklerini ifade etti.

Özdağ, istifa edip kendileriyle hareket etmek isteyenlere de, “Türkiye’nin her ilinden arkadaşlarımız istifa edecekler ama biz onlara diyoruz ki partimizi kuralım, biz de onları bekletiyoruz, partinin kurulmasını bekletiyoruz” dedi.

ÖZDAĞ: "AK PARTİ, HDP, MHP TABANINDAN ÇOK CİDDİ BİR TEVECCÜH GÖRÜYORUZ"

Kuracakları partiye büyük bir talep olduğunu ifade eden Özdağ, “Büyük bir talep var hem AKP tabanından çok ciddi bir talep var hem HDP tabanından çok ciddi bir talep var. Üçüncü olarak da MHP  tabanından çok ciddi bir teveccüh görüyoruz. Biz Türkiye’nin tamamına talibiz” dedi.

ÖZDAĞ: "ESKİ İL BAŞKANLARI, ESKİ MİLLETVEKİLLERİ BİZİMLE BERABER"

AKP'li çoğu eski il başkanının kendileriyle birlikte hareket ettiğini belirten Özdağ,  “Çoğu eski milletvekilleri de bizimle beraber, birlikte hareket ediyoruz” dedi.

ÖZDAĞ: "TÜRKİYE’NİN HER İLİNDEN ARKADAŞLARIMIZ İSTİFA EDECEKLER AMA BİZ ONLARA DİYORUZ Kİ PARTİMİZİ KURALIM"

Mevcut il başkanlarından da istifa edecek olanların olduğunu kaydeden Özdağ, şöyle dedi:

“Yenilerden de istifa edecekler var. Mevcut il başkanlarından da istifa edecekler var. Mevcut yöneticiler var. Biz onların hepsini şuna bekletiyoruz, AKP’nin mevcut yönetimlerinde çalışan Türkiye’nin her ilinden arkadaşlarımız istifa edecekler ama biz onlara diyoruz ki partimizi kuralım, katılım törenleri yapalım, bu törenlerde her partiden katılımlarla beraber diyelim ki A, B, C,D partisinden şu şu insanlar, şu sıfatlarla katıldılar diyelim gibi o tür çalışmalarımız var, çok kişi de partimizin kurulmasını bekliyor. Biz de onları bekletiyoruz, partinin kurulmasını bekletiyoruz."

ÖZDAĞ: "KURUCULAR KURULUMUZ AÇIKLANDIKTAN SONRA GÖRECEK HERKES"

"Kurucular kurulumuz açıklandıktan sonra görecek herkes Türkiye’yi kucakladığımızı Türkiye’yi kucaklayacağımızı farklı fikirlerle birlikte yola yürüyeceğimizi farklılıklarımızı zenginlik kabul edeceğimizi, birlikte güzel işler yapacağımızı göstereceğiz. Kurucular Kurulumuzu da görecek herkes. İnsan hakları diyen, demokrasi diyen, hukukun üstünlüğü diyen, üniter yapı içerisinde herkesle birlikte mücadele vereceğiz. Hukuk, adalet mücadelesi vereceğiz."

ÖZDAĞ: "İDEOLOJİMİZ ADALET OLACAK"

İdeolojimiz adalet olacak, her alanda adalet olacak, bürokraside adalet, iş hayatında adalet, ihalelerde adalet, her şey adalet, şeffaf olacak, şeffaflık ve adalet.”

Kaynak: Davutoğlu'na yakın isim Selçuk Özdağ: "İstifa edeceklere diyoruz ki..."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum