1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Dedikodu tayfası neredesiniz?
Dedikodu tayfası neredesiniz?

Dedikodu tayfası neredesiniz?

Türkiye Senkronize Kayak Milli Takımı, sosyal medya üzerinden ‘dedikodu kampanyası’ başlatan bir takım kesimlere aldıkları sonuçla tokat gibi karşılık verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- 

Türkiye Senkronize Kayak Milli Takımı, sosyal medya üzerinden ‘dedikodu kampanyası’ başlatan bir takım kesimlere aldıkları sonuçla tokat gibi karşılık verdi. “Sıralamaya bile giremezler” denilen Milli Takım, ilk etap paralel yarışlarında 2’nci, toplamda ise 3’üncü oldu.

 

 

Kayak camiasında bir kesimin sosyal medya üzerinden ‘dedikodu kampanyası’ yürüttüğü Türkiye Senkronize Kayak Milli Takımı, ABD’nin Colaroda eyaletindeki Aspen’de düzenlenen Dünya Şampiyonasında adından söz ettirdi. Yarışmanın ilk günü aldıkları sonuçla dedikodu tayfasına adeta ‘kapak’ yapan Milli Takım, katılımcı ülkeler tarafından da alkışlandı.

 

 

TKF Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, olimpiyat sporcuları Arif Alaftargil, Atakan Alaftargil ile Cem Hakko, Ender Alkoçlar, Mustafa Sandal, Doruk Kaya, Üstün Özbey, Metin Polat, Çetin Şirvani ve Tunç Taşdemir'den oluşan Milli Takım kadrosu yarışların ilk günü, ilk etap paralelde 2’nci, toplamda ise 3’üncü oldu. Fransız antrenör Marc Garcia gözetiminde bugün de yarışacak olan Milli Takıma sosyal medyadan destek mesajları yağdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum