1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Demir: Üreten çiftçinin yanındayız
Demir: Üreten çiftçinin yanındayız

Demir: Üreten çiftçinin yanındayız

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Erzurum’un Karaçoban ilçesinde muhtarlarla yaptığı toplantıda "Üreten çiftçinin yanındayız" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Karaçoban Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilli Muhsin Duran Kalkan’ın daveti üzerine, İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü Ömer Faruk Karyağdı’yla birlikte DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Karaçoban ilçesine gitti. Kaymakam Kalkan’ı makamında ziyaret eden Demir, DAP İdaresinin çalışmaları hakkında ve desteklenen projeler hakkında bilgi verdi. Kaymakam Kalkan’ın, su kaynaklarının tarımsal üretim ve meyvecilikte kullanılması isteğine, Başkan Demir, "Karaçoban, üretimde ayçiçeği, fasulye ve meyvecilikle öne çıkacak bir ilçemiz. Bu verimli toprakları suyla buluşturduğumuz zaman verimlilik kat be kat artacaktır. Su hayattır, medeniyettir. Suyun olmadığı bir tarımsal üretimin başarısından söz etmek mümkün değil. Yalnız, bu kaynakların incelenmesi lazım. Görevlendireceğimiz ekip burada bir çalışma yapacak" diye konuştu.

Daha sonra, Belediye Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kaymakam Muhsin Duran Kalkan ile birlikte katılan Başkan Demir, burada muhtarların üretimle ilgili sorunlarını dinledi ve onlara meyvecilikle ilgili tavsiyelerde bulundu. muhtarların yanı sıra, İlçe Tarım Müdürlüğünden yetkililerin de katıldığı toplantıda Demir, "Topyekun kalkınmayı ancak var olan potansiyeli harekete geçirerek, üreterek sağlayabiliriz. Üreten çiftçinin yanındayız"dedi.

Karaçoban’ın ardından Hınıs’a geçen Başkan Adnan Demir, yapımı tamamlanan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hınıs Canlı Hayvan Pazarını ve kesimhaneyi gezdi. Hınıs Kaymakamı Bülent Ay’ı ziyaret eden Başkan Demir, Hınıs’ta desteklenen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.