1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Demirtaş'ın yerel seçim iddiası!
Demirtaş'ın yerel seçim iddiası!

Demirtaş'ın yerel seçim iddiası!

Cezaevinden mektupla sorulara yanıt veren eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yerel seçimler için iddialı konuştu.

A+A-

Erzurum Güncel- Selahattin Demirtaş seçim sonuçları için, "AK Parti-MHP bloğunun halk tarafından sandıkta ağır bir şekilde cezalandırılacağını düşünüyorum" iddiasında bulundu. Cezaevinde olmasa tüm seçimlerin farklı sonuçlanacağını öne süren Selahattin Demirtaş, şunları söyledi:

-"Dışarıda olsaydım referandum dahil tüm seçimlerin sonuçları farklı olacaktı. Zaten ben ve arkadaşlarım bu amaçla atıldık hapse. HDP ise elinden gelenin en iyisini yapıyor. Fedakârca bir mücadeleyle, baskılara rağmen dimdik ayakta duruyor. Ortada ciddi bir başarı da var. Bu yönüyle, hepimiz bunu görmeli ve emeğe saygı duymalıyız".

Seçim sonuçları ne olur?
-Sosyo-psikolojik ortamın yanında, bir de dibe vurmuş ekonomi gerçeği var. Seçim sonuçlarını çok net bir şekilde ekonomi ve demokraside yaşanan kötü gidiş belirleyecek. AK Parti-MHP bloğunun, halk tarafından sandıkta ağır bir şekilde cezalandırılacağını düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.