1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Deniz Zeyrek ve Yılmaz Özdil'den olay Bakan Koca yorumu
Deniz Zeyrek ve Yılmaz Özdil'den olay Bakan Koca yorumu

Deniz Zeyrek ve Yılmaz Özdil'den olay Bakan Koca yorumu

Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek ve köşe yazarı Yılmaz Özdil, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın korona virüsle ilgili açıklamalarının ardından vaka ve vefat sayılarının 0,021 çıkması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Korona virüs Bilim Kurulu Toplantısı’nın ardından korona virüsle ilgili vaka ve can kaybı sayısını paylaştı.

Salgında mevcut durumu ve verileri kamuoyu ile paylaşan Koca, “Bugünkü test sayımız 33 bin 70 oldu. Test sayısında bu hafta hedefimiz olan 30 bini aşmış olduk. Test sonucu pozitif olan 4 bin 62 vakamız oldu. Toplam vaka sayımız 65 bin 111’e ulaşmış oldu. Bugün vefat eden 107 vatandaşımızla birlikte kayıp sayımız bin 403’ü buldu. 842 hastamız da iyileşmiş oldu” ifadelerini kaydetti. 

Vaka sayısının can kaybına oranının 0,021 çıkmasının ardından Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi ve Sözcü yazarı Yılmaz Özdil konuyla ilgili Twitter'dan paylaşımda bulundu.

"PANDEMİ LİTERATÜRÜNE FAHRETTİN KOCA SABİTİ OLARAK GEÇECEK"

On birinci günde de binde 21 çıktığını vurgulayan Deniz Zeyrek, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Onbirinci günde de binde 21 çıkmış. Böyle devam ederse Pandemi literatürüne “Fahrettin Koca Sabiti” olarak geçecek" ifadelerini kullandı

zeyrek.jpg

"BU İSTİKRARI TÜİK BİLE BAŞARAMAMIŞTI"

Yılmaz Özdil ise paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın yalaka pozitif medyamızı, sayın şeffaf sağlık bakanımıza bölüyorsun, daima 0,021 çıkıyor... Bu istikrarı sayın tüik bile başaramamıştı"

ekran-alintisi-004.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.