1. HABERLER

  2. EGE

  3. Depremin ardından ölü ve yaralı sayısı artıyor!
Depremin ardından ölü ve yaralı sayısı artıyor!

Depremin ardından ölü ve yaralı sayısı artıyor!

Depremin ardından ölü ve yaralı sayısı artıyor! İzmir'deki depremin ardından AFAD'tan bir son dakika açıklaması daha geldi!

A+A-

Erzurum Güncel- AFAD'ın aktardığı son dakika bilgisine göre İzmir'deki depremin ardından hayatını kaybedenlerin sayısı 114'e yükseldi. Yaralanan 1035 vatandaşımızdan 898'i taburcu edilirken, 137 vatandaşımızın tedavisi sürüyor. İzmir’de arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiği enkazlardan hem ölü ve yaralı vatandaşlarımıza dair acı haberler hem de sağ çıkarılanlara dair sevindirici mucize haberleri geliyor. İşte tüm Türkiye’yi sarsan İzmir depremine dair son durum ve ölü-yaralı sayısına ilişkin son dakika haberleri...

İzmir'de son durum… Seferihisar merkezli depremin ardından hem zemin gevşekliği hem de dayanımı düşük binalar nedeniyle yıkımın yaşandığı İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Seferihisar merkezli depreme ilişkn gelen son habere AFAD tarafından İzmir'de son duruma ilişkin yapılan açıklamada 114 vatandaşın hayatını kaybettiği bildirildi.

İZMİR'DE SON DAKİKA: 114 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

İzmir depremindeki ölü yaralı sayısına dair AFAD'dan alınan son bilgilere göre 114 vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ilk birkaç saatinde 11'i geçmeyen ve tüm Türkiye'nin artmaması için dua ettiği ölü sayısı depremin ardından geçen 3 gün sonrasında arama çalışmaları ile bulunan vefat etmiş vatandaşlarımızla bu noktaya geldi.

AFAD: 883 VATANDAŞIMIZ TABURCU OLDU

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremde can kaybının 114'e yükseldiğini bildirdi. Yapılan son açıklamada, deprem sonrasında büyüklüğü 4'ün üzerinde 43 artçı olmak üzere, toplam 1323 artçı sarsıntı yaşandığı belirtilerek, SAKOM'dan alınan bilgilere göre '114 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 1.035 vatandaşımızdan 898'ü taburcu edilmiş olup 137 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir.' denildi.

BAKAN KURUM'UN AÇIKLAMASI

"Bugüne kadar 4 bin 424 binada, 33 bin 434 bağımsız bölümde hasar tespit çalışmalarını yaptık. Konteyner kent kurulum sürecini başlattık. Bayraklı'da 46 bin 300 metrekarelik alana 1000 kişilik konteyner kent kuruyoruz"

SABAH İNTERNET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.