1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu
Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Doğan Cüceloğlu’nun şüpheli ölümünde yarım saat detayı! Detaylar ortaya çıktı! Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

A+A-

 

Erzurum Güncel- Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun dün bu saatlerde ölüm haberi gelmişti. Cüceloğlu’nun şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. Cüceloğlu’nun evde yalnız kaldığı yarım saatlik dilimi incelemeye aldı. Cüceloğlu’nun eşinin 13.30’da evden ayrıldığı evin yardımcısının ise 14.00’da eve geldiği tespit edilince 13.30’dan itibaren çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Temizlik görevlisi M.Ç.'nin Cüceloğlu'nu yerde yüzüstü gördüğü, eve gelen ekipler ve cumhuriyet savcısının Cüceloğlu'nun sırtüstü vaziyette ve üzerinde çarşaf örtülmüş şekilde buldukları belirtildi. Doğan Cüceloğlu'nun bir gözünün altında düşmeye bağlı olduğu değerlendirilen bir iz olduğu belirtildi. Adli Tabip hazırladığı raporda Doğan Cüceloğlu'nun Aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun Beşiktaş’taki evinde ölü bulunmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş Akatlar'daki evinde dün ölü bulunmuştu. Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında olay günü saat 13.30 sıralarında temizlik görevlisinin Cüceloğlu'nun yaşadığı eve geldiği ve 13.30-14.00 arasındaki zaman diliminde evi gösteren güvenlik kamerası görüntülerinin inceleneceği öğrenildi.

Öte yandan, olay yerine giden cumhuriyet savcısının Doğan Cüceloğlu'nu üzerine çarşaf örtülmüş ve yatar vaziyette bulduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan ilk açıklamada ise, "Müteveffada kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir" denilmişti.

Erdoğan ailesinden Doğan Cüceloğlu için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan adına Doğal Cüceloğlu'nın vefatı nedeniyle yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin değerli ilim ve düşünce insanlarından psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun vefatı nedeniyle derin bir üzüntü içindeyiz. Hayata dair hakkaniyetli yaklaşımı, insani duyarlılığı ve müşfik üslubuyla nice gönüller kazanan Doğan Cüceloğlu'nu her zaman iyi bir eğitici, iyi bir hoca ve iyi bir insan olarak hatırlayacağız. Doğan Cüceloğlu Beyefendiye Allah'tan rahmet niyaz ediyor, başta ailesi olmak üzere sevenlerine, okurlarına, eğitim camiasına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.”

Melike İnal-Derya Yetim

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.