1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Doğan Medya Grubu satıldı
Doğan Medya Grubu satıldı

Doğan Medya Grubu satıldı

Türkiye'nin en ünlü medya gruplarından Doğan Medya Grubu'nun Demirören grubuna satıldığı iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye'nin en ünlü medya gruplarından Doğan Medya Grubu'nun Demirören grubuna satıldığı iddia edildi. Gündemi sarsan iddianın yayılmasının ardından herkes 'Doğan medya kaç paraya satıldı, Hürriyet satıldı mı?' sorularının cevabını aramaya koyuldu. Doğan Medya Grubu'nun bünyesinde yer alan kuruluşların içinde Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri ile Kanal D ve CNN Türk de var. Peki Doğan medya kaç paraya satıldı. İşte Doğan Medya Grubu ve Hürriyet ile ilgili tüm detaylar...

Doğan medya grubu satıldı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Mayıs 2011’de Milliyet ve Vatan’ı sattığı Erdoğan Demirören’le Doğan Medya Grubu’nun satışı konusunda da anlaştı. İHA'da yer alan habere göre, anlaşmaya varılan satış rakamı 1.2 milyar dolar...

Dğan Medya Grubu'nun, satışla ilgili kısa sürede KAP'a açıklama yapacağı öğrenildi.

Öte yandan bünyesinde Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri ile Kanal D ve CNN Tük kanallarını da bulunduran Doğan Medya Grubu’nu satın alan Demirören grubunun, bu satın almada arkasında başka bir sermaye grubunun da bulunduğu öne sürülüyor.

ARALARINDA HÜRRİYET DE VAR

Doğan Medya Grubu bünyesinde bulunan kuruluşlar şöyleydi:

Kanal D, CNN Türk, Tv2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Dergi Pazarlama ve Planlama (DPP)

HİSSELER SERT YÜKSELDİ

Öte yandan Doğan Medya Grubu'nun Demirören'e satılacağı yönündeki haberler üzerine Doğan Holding'e ait şirketlerin hisseleri sert yükseldi.

Saat 16:15 itibariyle Doğan Holding hisseleri yüzde 19.18 yükselişle 0.87 liradan, Hürriyet Gazetecilik hisseleri ise yüzde 19.42 yükselişle 1.23 liradan işlem gördü.

Aynı dakikalarda Doğan Gazetecilik payları yüzde 19.79 primle 3,39, Doğan Burda payları ise yüzde 18,73 artışla 3,93 lira seviyesinde yer aldı.

PUBG Mobile İOS ve Android için çıktı! Peki PUBG Mobile nasıl indirilir?PUBG Mobile İOS ve Android için çıktı! Peki PUBG Mobile nasıl indirilir?

Afrin'de 100 kişilik fedai grubu!Afrin'de 100 kişilik fedai grubu!

Bu ilçelerinde 24 saat su verilmeyecek!Bu ilçelerinde 24 saat su verilmeyecek!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.