1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Doğu Bakan Bekliyor: Küçükler ismi kulislerde konuşuluyor
Doğu Bakan Bekliyor: Küçükler ismi kulislerde konuşuluyor

Doğu Bakan Bekliyor: Küçükler ismi kulislerde konuşuluyor

AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi için geri sayım devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine değişikliğine gidebileceği konuşuluyor. Doğu'nun bakan bekleyişine ise Erdoğan'ın cevap vermesi bekleniliyor.

A+A-

Erzurum Güncel(Özel)- AK Parti'nin 24 Mart'ta gerçekleştireceği 7. Olağan Kongre için geri sayım devam ederken partiyi 2023 seçimlerine taşıyacak yöneticilerin yanı sıra, kabinede de kısmi değişikliğe gidileceği beklentisi nedeniyle kulisler iyiden iyiye hareketli. Yeni kabinede partiyi ve seçmeni iyi tanıyan isimlere yer vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu mesaisinin önemli bölümünü kabine ve parti yönetimini şekillendirmek için ayırdığı kulislerde yansıyan bilgilerden. AK parti iktidarının her döneminde Doğu'dan bakanlara yer vermesi ve son Cumhurbaşkanlığı sisteminde Doğu kökenli hiç bir bakanın kabinede yer almaması ve gelen eleştirilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabinede Doğu kökenli siyaseti iyi bilen isimlere yer vermesi bekleniyor.

İKİ İSİM ÖNE ÇIKTI...

Ankara kulislerinde doğu kökenli iki isim ön plana çıktı. Birinci isim 2 dönem Erzurum Büyükşehir belediye Başkanlığını başarıyla sürdüren eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve son yıllarda Çevre ve Şehir Bakanlığı Huhuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünü sürdüren Ahmet Küçükler.

Başarılı Bürokrat'ın adı Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı için geçiyor. Diğer bir isim ise Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum