1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Doktor Yavuz Kalaycı'nın koronavirüse yenilmeden önceki isteği yürek burktu
Doktor Yavuz Kalaycı'nın koronavirüse yenilmeden önceki isteği yürek burktu

Doktor Yavuz Kalaycı'nın koronavirüse yenilmeden önceki isteği yürek burktu

Yeni tip koronavirüs ile mücadele ederken hastalığa yakalanan Dr. Yavuz Kalaycı hayatını kaybetmişti. İstanbul Eyüpsultan'da aile hekimi olan Kalaycı'nın ölmeden önce, "Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?" mesajı ortaya çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- İstanbul'da koronavirüsten yaşamıın yitiren doktorun yürek burkan isteği ortaya çıktı. Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı da Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. 

ANNESİ, BABASI VE KARDEŞİ DE YENİLDİ

Dün vefat eden 56 yaşındaki Kalaycı'nın önce babası, sonra annesi ve ardından da kendisi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. İki çocuk babası 56 yaşındaki Kalaycı'nın ise virüsün beynine sıçraması nedeniyle 10 gün boyunca uyutulduğu ve bu esnada anne ve babasının yaşamını yitirdiği öğrenildi.

 

"KIZLARIM KÜÇÜK, SAHİP ÇIKARSINIZ DEĞİL Mİ"

 

Doktor Yavuz Kalaycı'nın meslektaşı Doç. Dr. Erdinç Nayır'ın, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda, "Bugün bir doktor arkadaşımız coronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın son mesajı: 'Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi' Siz hala evde sıkılıyor musunuz?" dram dolu ifadeleri herkesi üzdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.