1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dört kameralı Galaxy A9 satışa sunuldu!
Dört kameralı Galaxy A9 satışa sunuldu!

Dört kameralı Galaxy A9 satışa sunuldu!

Geçtiğimiz ay Malezya’nın Kuala Lumpur kentinde lanse edilen dört kameralı Galaxy A9 2018 modeli satışa sunuldu. Dünyanın ilk dört arka kameralı telefonu olan Galaxy A9 2018 özellikleri ve fiyatı ile oldukça dikkat çekiyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Kasım ayında piyasaya çıkacağı açıklanan Samsung’un 4 kameralı akıllı telefonu ilk etapta Hindistan’da satışa sunuldu. Samsung’un Hindistan’daki resmi internet sayfası üzerinden yapmış olduğu açıklama ile birlikte, 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı dört kameralı Galaxy A9 2018 modeli, 470 avrodan başlayan etiket fiyatıyla piyasaya sunuldu.

Avrupa ülkeleri için de kısa süre içerisinde satışa sunulacağı müjdelenen yeni akıllı telefon haberin başında da belirtiğimiz gibi, özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkıyor.

 

6.3 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan ve 18.5:9 formatında olan bir ekranın yer aldığı telefon, Samsung tarafından geliştirilen Exynos işlemcilerin aksine gücünü Qualcomm’un Snapdragon 660 işlemcisinden alıyor.

 

6 GB veya 8 GB RAM bu işlemciye eşlik ederken, 128 GB dahili depolama alanı sunuluyor. Tabi, bu depolama alanı microSD kart ile artırılabiliyor. Cihazın arka tarafında dört, ön tarafında bir olmak üzere toplamda beş kamerası bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.