1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Dünyanın gözü bu haberde!
Dünyanın gözü bu haberde!

Dünyanın gözü bu haberde!

Dünyanın gözü Suriye'de... ABD, Fransa ve İngiltere'nin Suriye'ye düzenlediği hava operasyonunun ardından bölgeden son dakika gelişmeler geliyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Dünyanın gözü Suriye'de... ABD, Fransa ve İngiltere'nin Suriye'ye düzenlediği hava operasyonunun ardından bölgeden son dakika gelişmeler geliyor. Rusya, kimyasal silah iddialarını araştırmak üzere ülkeye gelen Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (OPCW) heyetinin Çarşamba günü Duma'ya erişimine izin verileceğini açıkladı.

Suriye ile ilgili gelen son dakika bilgisine göre; Rusya'dan kimyasal saldırı iddialarını incelemek için gelen heyete izin çıktı.

Heyet Suriye'ye Cumartesi varmış fakat o günden beri Duma'ya gitmelerine izin verilmemişti. Suriye ve Rusya, bölgede herhangi bir saldırı gerçekleşmediğini savunuyor.

OPCW'deki ABD temsilcisi, Rusya'nın bu süreçte delillerle oynayabileceği uyarısında bulunurken BBC'nin Hardtalk programına konuşan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Rusya'nın kanıtlarla oynamayacağını garanti ederim" dedi.

ABD'den Suriye açıklaması! Trump birlikleri çekmek istiyorABD'den Suriye açıklaması! Trump birlikleri çekmek istiyor

Skandal Türkiye’ye yazısıSkandal Türkiye’ye yazısı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.