1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Düş Kütüphanesinden Köşk Kütüphanesine
Düş Kütüphanesinden Köşk Kütüphanesine

Düş Kütüphanesinden Köşk Kütüphanesine

Atatürk Üniversitesi öğrencileri “Düş Kütüphanesinden Köşk Kütüphanesine” sloganıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

A+A-

Erzurum Güncel- Yerel yönetimler ve üniversite arasında dayanışmanın artırılması açısından önem arz eden sosyal sorumluluk projesiyle kendilerini ifade etme imkânı bulan öğrenciler, giderek asosyalleşen toplumun kendine yeni bir alan bulabileceğine ve bireylerin gelişim sürecine olan katkılarına dikkat çektiler. Sosyalleşme sebebiyle bireysel tatminin artacağını ve kendilerini ifade etmekte yaşanılan güçlüklerin azalacağını belirten öğrenciler, toplum olma bilincinin yükselip birbirimizin ihtiyaçlarına duyarlılığın daha da artacağının altını çizdiler.
Duyarlı bir toplum bilgili bir gençlik düsturuyla hareket eden öğrenciler, başlattıkları bu sosyal sorumluluk kıvılcımının tüm topluma yayılması gerektiğini, kendi imkanlarıyla oluşturdukları kütüphaneye yapılan yardımların bu kadarla sınırlı kalmamasını ve ilgili mercilerin de bu konuda gerekli desteği vermelerini ümit ettiklerini ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.