1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Enfeksiyon Servisinde Terör Estirdi
Enfeksiyon Servisinde Terör Estirdi

Enfeksiyon Servisinde Terör Estirdi

Şiddetin son adresi Erzurum Şehir Hastanesi oldu. Enfeksiyon servisinde sigara içmek için dışarı çıkmak isteyen refakatçi şahıs, uyarılınca terör estirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Yetkililerin tüm uyarıları ve çıkarılan caydırıcı yasalar şehir eşkıyalarının sağlık çalışanlarına uyguladığı şiddeti önleyemiyor. Aylardır ailelerinden, çocuklarından uzak canları pahasına görev yapan sağlıkçılar,  saldırıya uğruyor, darp ediliyor.

Sağlık personeline şiddet olayı bu kez Erzurum Şehir Hastanesi’nde yaşandı. Enfeksiyon servisinde meydana gelen olayda; tedavi gören babasının yanında refakatçi olarak kalan Ö.A isimli şahıs, sık sık sigara içmek için dışarı çıktı. Sorumlu hemşirelerin uyarılarına aldırış etmeyen Ö.A, servisteki görevliler ile birlikte dışarıdaki vatandaşların da hayatlarını riske attı.

Dün akşama doğru yeniden sigara içmek için servisten çıkan Ö.A, sorumlu hemşirenin ikazı üzerine terör estirdi. Hemşire N.S’nin boğazına sarılan şahıs, sağlık personelini darp etti. Güvenlik görevlilerin güçlükle müdahale ettiği şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Geceyi karakolda geçiren Ö.A, savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Cihat İNCESU/ PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.