1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan: 2023 virajını kazasız belasız dönmeliyiz
Erdoğan: 2023 virajını kazasız belasız dönmeliyiz

Erdoğan: 2023 virajını kazasız belasız dönmeliyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, 2023 seçimleri ile ilgili, "Dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girmek için 2023 virajını kazasız belasız dönmemiz gerekiyor." değerlendirmesini yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

EKONOMİ AÇIKLAMASI
"Gezi olaylarındaki amaç neyse, ekonomimize yönelik saldırılardaki amaç da odur." diyen Erdoğan, "15 Temmuz darbe girişiminin gerisindeki sinsi gaye ile ekonomimizi krize sokma planlarındaki hedef aynıdır." ifadelerini kullandı.

2023 SEÇİMLERİ
2023 seçimlerinin öneminden bahseden Erdoğan, "Dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girmek için 2023 virajını kazasız belasız dönmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Seçimlere 2 yıllık vaktin olduğunu belirten Erdoğan, "Sizlerden bu vaktin her gününü, her anını en verimli, en etkili, en dolu şekilde değerlendirmenizi istiyorum." açıklamasını yaptı.

2023'ün tamamen seçim yılı olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim için gerekli hazırlıkların 2021 ve 2022 yılları içerisinde tamamlanması gerektiğini söyleyerek, "2023'e eğer kararlı şekilde hazırlanacaksak bizim için şurada son iki durak var. Bu 2021'dir, 2022'dir." dedi.

Meclis'in ara vermesiyle birlikte herkesin meydanlarda olacağını aktaran Erdoğan, "İstikametini kaybetmiş, avara kasnak gibi dolaşanlara bu memleketi teslim edemeyiz." ifadelerini kullandı.

DESTEK MÜJDESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde salgının küresel düzeydeki seyrine, ekonomideki gelişmelere ve diğer hususlara bakarak milletimiz için ilave destek adımları atabiliriz." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.