1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan : Bundan Sonraki Hedef Yüzde 50+ 1'dir
Erdoğan : Bundan Sonraki Hedef Yüzde 50+ 1'dir

Erdoğan : Bundan Sonraki Hedef Yüzde 50+ 1'dir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Olağanüstü Kongresinde yaptığı konuşmada, " Bundan Sonraki Hedef Yüzde 50+ 1'dir" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 3.Olağanüstü Kongresinde partililere hitap etti. Yeni dönemde tek başına iktidar gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyen Erdoğan,  " Bundan Sonraki Hedef Yüzde 50+ 1'dir" dedi. 

Yüzde 50+1'nin çok önemli olduğunu söyleyen Erdoğan, " Bunun ne kadar önemli olduğunu geçmiş cumhurbaşkanılığı seçiminde ve 16 Nisan referandumunda gördük. Ne kadar zor olduğununa hep beraber şahit olduk. Artık yüzde 50+1 için hepimiz çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp milletimize anlatacağız. Ak Parti'yi anlatıp, geçmişi hatırlatacağız. Miilletimizin tamamını kucaklayarak ayrım yapmayacağız. Türkiye'nin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.
 

HATALRIMIZ ELBETTE OLMUŞTUR!

"Millete hizmet borcumuzdan başka kimseye eyvallahımız yoktur olmayacaktır. Yarım milletimizin karşısında boynumuz bükük durmaktansa bugün içerideki ve dışarıdaki alçakların karşısına dimdik dikilir kaderimizdeki neyse onu yaşarız. Ölümden öte köy olmadığını biliyoruz. Rakibin bile hayırlısı için dua ettik. Milletime sesleniyorum bu kardeşiniz Tayyip Erdoğan’ın milletinin hayrına olmayan bir icraatını görürseniz gerekeni yapın.

Eksiklerimiz hatalarımız elbette olmuştur ama ihanetimiz asla vaki değildir. İnşallah bundan sonra da hak olan yoldan sapmadan devam edeceğiz. Türkiye’nin FETÖ ile PKK ile DEAŞ ile diğer terör örgütleriyle mücadelesini işte bu anlayışla yürüttük yürütüyoruz. Bizim kimseye karşı kişisel bir husumetimiz yoktur ama bu aziz milletimizin hakkının yenilmesine geleceğinin tehlikeye atılmasına da iznimiz yoktur. İsterse babamın oğlu olsun kimin böyle bir yanlışı varsa karşısında yer alırım. Kimseye diyet borcumuz bulunmuyor. Elbette mazlumun hakkını korumak görevimizdir ama bu mazlum kılığına girmiş zalimlerin oyunlarına teslim olacağımız anlamına gelmiyor." 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.