1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cenaze törenine katıldı!
Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cenaze törenine katıldı!

Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cenaze törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski İTO Başkanı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze töreninde beraber saf tuttu.

A+A-

Erzurum Güncel- Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde cuma namazını kılan Erdoğan, daha sonra İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) eski başkanlarından Atalay Şahinoğlu'nun cenaze namazına katıldı.

Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de cenaze namazını kıldı.

ERDOĞAN İLE İMAMOĞLU BİR SÜRE SOHBET ETTİ

Şahinoğlu'nun yakınlarına başsağlığı dileyen Erdoğan, cami çıkışında, önceki gün mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir süre sohbet etti.

ımamoglu erdogan

Cenazenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olan diyaloğunu anlattı.

İmamoğlu "Kendisinin kandilini kutladım. Ben belediye başkanıyım o da Cumhurbaşkanımız elbette konuşacağız. Karşılaşmamız gerekiyor. Çünkü biz millete hizmet eden iki makama sahibiz. Bu gayet doğal. Fırsat bulursam sarılırım, kucaklaşırım, merhabalaşırım her zaman söylüyorum. Bundan da keyif alırım." ifadelerini kullandı.

Bunlar da ilginizi çekebilir

PARTNERAyna görünce dayanamıyorlar

Bakan Çavuşoğlu: ’’Müttefiklerimiz ve NATO da çok iyi anlamalıdır ki bizim hava savunma sistemine acilen ihtiyacımız var’’

Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'a yeni bir başlangıç buluşması" hakkında açıklama

İMAMOĞLU: KENDİSİ ÖYLE BİR CÜMLE KULLANMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine 'Hayırlı olsun' deyip demediği sorusuna da yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Kendisi öyle bir cümle kullanmadı. Kendisi de benim kandilimi kutladı." dedi.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINA YANIT: KEŞKE DEMİR HİÇ ISINMASAYDI

Erdoğan'ın "Dönem kızgın demiri soğutma dönemidir" açıklamasıyla ilgili de konuşan İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Keşke demir hiç ısınmasaydı. Seçim sürecinde bunlar oluyor tabi. Her zaman ülkemizde barış ve huzur olsun. Keşke hiç bu tarz olayları yaşamasaydık ama açıklamadan memnunum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.