1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Erdoğan'dan İnce'ye ait olduğu öne sürülen ses kaydı ile ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İnce'ye ait olduğu öne sürülen ses kaydı ile ilgili flaş açıklama

Erdoğan'dan İnce'ye ait olduğu öne sürülen ses kaydı ile ilgili flaş açıklama

24 Haziran seçimine sayılı günler kala mitinglere ağırlık veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kartal'da halka hitap etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erdoğan son dakika yaptığı açıklamada, " Devletin memuruyla bakıyorsunuz aman yarabbi nasıl küfürlü konuşmalar. Dinlediniz mi? Ya bunlardan cumhurbaşkanı olur mu? Proje söyle, Bay Muharrem. Sen ne yaptıracaksın onu söyle. Memurlara, gençlere tekme tokat mı gireceksin?" dedi

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için ne gereği var diyor. Bunlar Demirel’in Özal’ın yaptığına da aynısını söylediler. Ne diyor? “Onun şöyle ücreti var, bunun böyle ücreti var.” Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Onu biz özel sektöre yaptırdık. Bu kaynakların çeşitlendirilmesidir. Parası olan özel sektörün, diğerleri diğerlerinden geçer. Bay Muharrem sen onlardan geç. Öyle mi? Ama biz bunların adedini artırdık. 15 sene sonra bu köprü aynen bir ve ikinci köprüler gibi olacak. Niye devlete bunlar teslim edilmiş olacak.

GEL MUHARRAM GELİYOR, GİT MUHARREM GİDİYOR

Dün ATV-A haber ortak yayınında anlattıklarımı nasıl buldunuz. Bay Muharrem bir çok yerde bir şeyler anlatıyor. İnce ve partisinin Kartal'a verecek bir şeyi var mı? Onun kendine hayrı yok ki. Devlet memuruna bakıyorsunuz nasıl küfürlü konuşmalar. Bunlara pazar günü osmanlı tokadını atmaya var mıyız?

Genel başkanı ile kendi arasında geçenleri de biliyorsunuz gel bakalım Muharrem geliyor, git bakalım Muharrem
gidiyor.

a83dcb97d40547e7875cc4f20e1f5b70

TÜRKİYE'Yİ DÖRT TEMEL TAŞ ÜZERİNDEN YÜKSELTECEĞİZ

Pazar günü cumhurbaşkanlığı seçiminde sizden aldığımız icazetle yola devam edeceğiz. Durmak yola devam. Mart 2019 yerel seçimlerde de gerek büyükşehir gerek Kartal'ı almamız lazım. Türkiye'yi dört temel taş üzerinden yükselteceğiz. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet. Peki bunları yükseltiyor muyuz? Eğitimde 280 bin derslik yaptık Türkiye'de. 580 bin öğretmen atadık. Sınıflarda artık kitaplarımızı ücretsiz olarak buluyoruz. Diyorlar ki ne yaptılar. Bunların hepsini biz yaptık. Benim sınıfımda 75 öğrenci 100'ün üzerinde olan sınıflar da vardı. Şimdi sınıflarda istisna durumlar hariç 32 öğrenci var.

Sağlıkta çekilen çileleri biliyorsunuz. Şimdi durum nasıl? İlacınızı her eczaneden alabiliyor musunuz? Önceden böyle bir durum var mıydı? Bay Kemal SSK'da az çile çektirmedi. Şehir hastanesi yaptırma, devlet hastanesi yaptırma. Ne yaptıracaksın? Onu söyle. Proje söyle, Bay Muharrem. Sen ne yaptıracaksın onu söyledi. Memurlara gençlere tekme tokat mı gireceksin? Nasıl küfürler ettiğini biliyorsunuz, dinlediniz değil mi?

44c24b5ada915272880bc73cf36cddab

Şimdi bizim Kartalımızda devlet hastanemiz var mı? Şimdi bir de Anadolu Yakasına şehir hastanemizi yapıyoruz. Anadolu Yakası'nın sağlık sorunu kalmayacak. Şimdi ne diyorlar, biz neden şehir hastanesi yapıyoruz? O zaman neden geliyorsunuz

Bizim bu dönem 2 önemli projemiz var. Millet Bahçeleri ve Millet Kıraathaneleri. Kartal'a güzel millet bahçesi ve millet kıraathanesi yapacağız. Biz yapım ekibiyiz, onlar yıkım ekibi.

İLK İŞ OLARAK EDİRNE'DE DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Kardeşlerim bunların terörle ilgili bir lafını duydunuz mu? Bay Muharrem ilk iş olarak Edirne'de Demirtaş'ı ziyaret etti. Diğerleri ne dedi? Cumhurbaşkanı adayı neden hapishanede duruyor? Bu partinin başka adayı yok muydu ya? Ben milletim seviyorum, milletim bunlara gereken dersi pazar günü verecek. Allah yar ve yardımcımız olsun, geleceğimiz aydınlık olsun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.