1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya: Ahlaksızca, adice
Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya: Ahlaksızca, adice

Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya: Ahlaksızca, adice

İsmail Küçükkaya'nın "Bakan Kaya'nın eşinden ByLock çıktı" iddiasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ahlaksızca ve adice yakıştırma, bizzat takip edeceğim." diyerek sert çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- İsmail Küçükkaya'nın "Bakan Kaya'nın eşinden ByLock çıktı" iddiasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ahlaksızca ve adice yakıştırma, bizzat takip edeceğim." diyerek sert çıktı. Bu arada Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sabah programında Aile ve Sosyal Politakalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşinin telefonunda ByLock çıktığına ilişkin haberi nedeniyle Fox TV’ye ceza kesti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya ziyaretinden dönerken beraberindeki gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın ByLock iftirasına da çok sert çıkıt.

"AHLAKSIZCA, ADİCE BİR İFTİRA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma BetülSayan'ın eşinde 'ByLock' çıktığı yönündeki iddiasıyla ilgili, "Bir kadın bakanın eşiyle ilgili iddialar ortaya atıldı. Bakandan yalanlama geldi. Değerlendirmeniz nedir?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Çok terbiyesizce, ahlaksızca, adice bir iftira. Bayan bakanımız, zaten hukuki hakları saklı kalmak kaydıyla açıklamasını yaptı. Böyle bir şey söz konusu değil. Terbiyeden yoksun olan söyleyeni yazanı, sufle edeni her kimse, bunun hukuki bedelini ödemek durumundadır. Benim bayan bakanıma ahlaksızca adice yakıştırma yapamazsınız. Biri tv'den sufle ediyor, diğeri yazılı haber haline getiriyor. Ben bakanımıza söyledim, bizzat takip edeceğim dedim. Kendisine de konunun takipçisi olmasını söyledim."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, avukatı aracılığıyla Bakırköy Adalet Sarayı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusu üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı da Bakan Kaya ve eşiyle ilgili sözlerine ilişkin İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan hakkında “Kamu görevlisine hakaret” ve “Türkiye Cumhuriyeti hükümetini alenen aşağılama” suçlarından soruşturma başlatmıştı.


İsmail Küçükkaya dün ifade veremeden adliyeden ayrılmıştı.

 İsmail Küçükkaya ifade veremeden adliyeden ayrıldı

 

 RTÜK gazeteci İsmail Küçükkaya'nın haberi nedeniyle Fox TV'ye ceza kesti

 

 Gazeteci İsmail Küçükkaya ifadeye çağrıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.