1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan net tavır:
Erdoğan'dan net tavır:

Erdoğan'dan net tavır:

AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleriyle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vekillere 'Yorulan varsa kenara çekilsin' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Erdoğan dün sürpriz bir şekilde Bakanlar Kurulu üyeleri ve tüm AK Parti milletvekillerine toplantı çağrısı yapmıştı. Saat 11'de AK Parti Genel Merkezi'nde başlayan toplatıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekillerine 'Yorulan varsa kenara çekilsin' dediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kabine üyeleri ve AK Parti milletvekilleri ile saat 11.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde buluştu. Bugünkü toplantıda ne konuşulduğu merak konusuyken, 'Erdoğan'ın yorulan varsa kenara çekilsin' dediği ortaya çıktı.

"YORULAN VARSA YERİNİ BAŞKASINA BIRAKSIN"

Toplantıda konuşan Erdoğan vekillere, "Yorulan varsa kenara çekilsin. Yerini başka birine bıraksın. En iyi tatil milletle beraber olmaktır. Milletle birlikte olmak bizim hayat tarzımızdır." dedi.

"2019 DÖNÜM NOKTASI"

Toplantıda 2019'un önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 dönüm noktası, ahenk ve saygı olmalı" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı yatırımlarla ilgili olarak, "OHAL yabancı yatırımcılar için bahane olamaz" diye konuştu. 

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL'DAN GİRİŞTE AÇIKLAMA

Genel Merkez'e gelen AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, sürpriz AK Parti toplantısının gündemini ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. sürpriz AK Parti toplantısına ilişkin Ünal,  "Kongre süreci başlıyor. Sürece ilişkin milletvekillerinin kendi seçim bölgelerindeki çalışmalara dönük bazı değerlendirmeler ve müzakereler gerçekleştirilecek. Meclis'in önümüzdeki hafta çalışmayacak olması, grup toplantısının da önümüzdeki hafta yapılmayacak olması nedeniyle bu toplantıya gerek görüldü" dedi. 

ERDOĞAN'DAN TEŞKİLKATA SERT UYARI

Ordu'daki şenliklerde AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve korumalarıyla, Emniyet Müdürü Suat Çelik arasında yaşanan protokol kavgası sonrası Erdoğan, parti içi çekişmeler sebebiyle teşkilattakileri uyarmıştı. 

"BİZ UYARMADAN KENDİLERİ ADIMI ATSINLAR" DEMİŞTİ

"Teşkilatlar, belediyeler eğer 'bizim dava' idrakiyle hareket etmiyorsa bize zarar veriyor demektir." diyen Erdoğan, partiye zarar verenleri uyararak şöyle konuşmuştu: "Kusura bakmasınlar, biz uyarmadan kendileri bu uyarıyı yapsınlar ve adımı da atsınlar. Zira artık yanlışlara, hele hele bedeli ödenemeyecek yanlışlara tahammülümüz yok." demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.