1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erdoğan'dan randevu istediği öne sürüldü
Erdoğan'dan randevu istediği öne sürüldü

Erdoğan'dan randevu istediği öne sürüldü

İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu istediği, görüşmenin bugün gerçekleşebileceği konuşuluyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  istifa edecek başkanlar arasında ismini saydığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte 3 başkanın istifa etmemesi günlerdir konuşuluyor. Ancak bugün sıcak bir gelişmesi yaşandı. Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için randevu istediği belirtiliyor. Habertürk Ankara'dan Çimen Çetin'in haberine göre  AK Parti MYK toplantısı bugün öğleden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda Ak Parti'de istifası istenen belediye başkanları durumunun ele alınması bekleniyor.  

BURSA VE Balıkesir'DEN 'GÖREVE DEVAM' MESAJLARI GELMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifası istenen belediye başkanlarına ilişkin sözlerinin ardından, Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanları'ndan 'göreve devam' mesajları gelmişti.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "Koltuğa tutunmak, koltuğu bırakmamak, mevki ve makam için fidanları dikmiyoruz. Bu işin içinde vefa da var veda da var. Allah'tan Balıkesir için hayırlısını niyaz etmesini nasip ediyorum" demiş ama istifa edeceğine dair bir söz söylememişti. 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de "Görevimize devam ediyoruz" açıklaması yapmıştı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme daha talep ettiği konuşuluyordu. Bu talep doğrultusunda Gökçek'in  Erdoğan'la görüşebileceği dile getiriliyor.Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.