1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan son dakika Abdullah Gül yorumu
Erdoğan'dan son dakika Abdullah Gül yorumu

Erdoğan'dan son dakika Abdullah Gül yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında Abdullah Gül'ün olası adaylığıyla ilgili 'Abdullah Gül diye bir derdimiz yok. 5 Mayıs'ta meydanda kim olacak göreceğiz' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 24 Haziran erken seçimlerinde aday olacağına yönelik iddialarla ilgili olarak şunları söyledi:

'KENDİLERİNİ BİZE GÖRE AYARLASIN'



"Benim hiç öyle bir problemim, öyle bir derdim yok. 5 Mayıs'ta meydanda kimlerin olacağı… Hepsi çıkacak. Dolayısıyla biz de çıkanları göreceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Biz her şeyimizi, senaryomuzu vesaire, kendimize göre belirleriz, karşımızdakiler kendilerini bize göre ayarlasın."

CHP'Lİ VEKİLLERİN İYİ PARTİ'YE GEÇMESİ

Erdoğan, CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili ile ilgili olarak da "Gidip o tarafta oturmadılar. Madem İYİ Parti'ye geçtiler niye oturmuyorlar?" sorusunu tekrarladı.

GÜL-DAVUTOĞLU GÖRÜŞMESİ

Hürriyet'in aktardığına göre Erdoğan, dün akşam gerçekleştiği belirtilen Abdullah Gül — Ahmet Davutoğlu görüşmesine ilişkin soruyaysa 'Bilmiyorum' yanıtını verdi.

Erdoğan'a CHP'li vekillerden jet yanıtErdoğan'a CHP'li vekillerden jet yanıt

Avrupa'dan Türkiye'ye 'seçimleri erteleyin' çağrısıAvrupa'dan Türkiye'ye 'seçimleri erteleyin' çağrısı

SP'li yönetici: Gül'ün adaylığına CHP sıcak, Akşener iknaya çalışılıyorSP'li yönetici: Gül'ün adaylığına CHP sıcak, Akşener iknaya çalışılıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.