1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'la Albayrak arasında buzlar eridi mi? Kabine için flaş iddia
Erdoğan'la Albayrak arasında buzlar eridi mi? Kabine için flaş iddia

Erdoğan'la Albayrak arasında buzlar eridi mi? Kabine için flaş iddia

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa etmesi sonrasında Cumjhurbaşkanı Erdoğan ile arası açılan Berat Albayrak hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile istifası nedeniyle arası açılan Berat Albayrak hakkında yeni bir iddia ortaya attı.

Berat Albayrak'ın bakanlıktan istifa etmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasının bozulduğunu kaydeden Yılman, köşesinden şu şekilde ifade etti:

"Görevden ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarının çok bozuk olduğu filan öne sürülüyordu.

Öyleydi. Ama buzlar tamamen erimiş.

Maalesef izin vermediği için adını açıklayamadığım ancak Berat Albayrak ile sürekli irtibatta olduğuna emin olduğum kişi aynen şunları söylüyor Erdoğan ve Albayrak arasındaki ilişkiye dair; “Evet. Görevi bırakırken kendi başına karar vermiş olmasına Cumhurbaşkanı çok içerledi ama sonuçta et tırnaktan ayrılır mı? Böyle olmasını bekleyen çevreler var ama boşuna bu beklenti. Çünkü Tayyip Bey’le Berat Albayrak arasında çok özel bir hukuk, derin, kuvvetli bir bağ vardır. Onlar kayınpeder/damattan çok baba oğul gibidirler. Birbirine derin duygular besleyen baba oğul, ömrü billah küs kalır mı? Bu yöndeki söylentilerin tamamı palavradan ibaret. Kaldı ki Cumhurbaşkanı, İstanbul’da olduğu zamanlar neredeyse hemen her gün görüşüyorlar. Hatta ve hatta başta ekonomi olmak üzere birçok konuda da fikir alış verişinde bulunuyorlar. Bazı çevreler üzülecek belki bunu duyunca ama Sayın Cumhurbaşkanı, Berat Bey’in fikirlerine, öngörülerine sanıldığından daha fazla değer vermiştir ve bu yaklaşımı da asla değişmeyecektir!”

Özetle değerli okurlarım…

Berat Albayrak’la ilgili; “Yeniden ekonomi bakanı ya da enerji bakanı olacak veya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yardımcısı pozisyonuna gelecek” söylentileri Albayrak’ın yakınlarına göre safsatadan ibaret.

Ben de inanmıyorum resmi olarak bir göreve döneceğine ama bu, Albayrak’ın olası kabine revizyonu veya ekonomi başta olmak üzere Erdoğan’ın plan ve programlarında etkili olmayacağı anlamına da gelmez.

Tamam dönmez…"

Dönmez de...

Ama dönmeden de etkili olur mu, işte orası biraz karışık…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.