1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Temizlik Görevlisi Alıyor
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Temizlik Görevlisi Alıyor

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Temizlik Görevlisi Alıyor

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesine işçi statüsünde temizlik görevlisi alacağını duyurdu. İşte şartlar ve detaylar.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) statüsünde işçi alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 08 Mayıs 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre en az ilkokul mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bu ilan için detayları sizlere aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Erzurum Emniyet Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

 

Son Başvuru Tarihi: 13 Mayıs 2019

 

Toplam Alım yapılacak sayı: 2

Bu kapsamda Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesine 2 kişilik boş kadro ile Temizlik görevlisi alımı yapacağını ilan edere adaylardan en az ilköğretim mezunu olmak şartı arayacağını ilan etti. Başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuru yapabileceğibu ilan için sonrada Noter Huzurunda kura çekimi yapılacak. Kura çekimi 22 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00 itibari ile Erzurum Emniyet Müdürlüğü Polis evi Konferans Salonunda yapılacaktır. Sonrasında kura sonuçları, Sınav tarihi ve diğer duyurular Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü resmi internet adresi üzerinden duyurulacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Askerlikle ilişiği olmamak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, cinsel taciz, cinsel istismar, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.
  • 657 DMK’nın 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Yaptırılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına bugün ( 08 Mayıs 2019 ) itibari ile ilanın yayımlanmasının ardından başladılar ve en geç 13 Mayıs 2019 tarihine kadar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak İş İlan No (00004967354) numarası ile başvuru yapabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.