1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum hayalet şehre döndü
Erzurum hayalet şehre döndü

Erzurum hayalet şehre döndü

Erzurum’da sokağa çıkma kısıtlamasın da sessizlik hakim. Doğu Andolu'ya bağlantı noktası olan Erzurum'da kara yolları boş kaldı

A+A-

Erzurum’da korona virüsle mücadele kapsamında 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde cadde ve sokaklarda sessizlik devam etti.
İçişleri Bakanlığınca 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından kısıtlamanın ikinci gününde Erzurum genelinde cadde, sokak ve meydanlar sessizliğini korudu. Polis ekipleri, kent genelindeki farklı noktalarda kontroller gerçekleştirdi. Kent merkezinde ise fırıncılar, kamu ve sağlık çalışanları haricinde hiç kimsenin ve hiçbir aracın geçişine izin verilmiyor. Kentte her gün binlerce kişinin akın ettiği caddeler boş kalırken, Erzurumluların çoğunun kısıtlamaya uyarak evlerinde kaldığı görüldü.


Her gün binlerce kişinin alışveriş için akın ettiği Cumhuriyet Caddesi'nin etrafı ise bariyerlerle kaplandı. Öte yandan Erzurum - Ağrı ve Erzurum - Erzincan kara yolları da sessizliğe büründü.

aw989233_01.jpgaw989233_07.jpgaw989233_08.jpgaw989233_09.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum