1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum masa tenisi oynuyor
Erzurum masa tenisi oynuyor

Erzurum masa tenisi oynuyor

Milli Mücadelenin 100’üncü yıl dönümünde spor etkinlikleri alkış alıyor. GSİM sporu halkın ayağına götürdü. Erzurum’da ikamet eden vatandaşlar masa tenisi oynamanın keyfini yaşadı.

A+A-

Erzurum Güncel- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Milli Mücadelenin 100’üncü yıl dönümü Erzurum’da coşkuyla kutlanırken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sportif etkinlikleri de yoğun ilgi gördü. 
GSİM Milli Mücadelenin 100’üncü yıl dönümünde sporu halkın ayağına kadar götürdü. Geçtiğimiz hafta MNG AVM’de spor gösterileri ile halkı spora teşvik eden GSİM, geçtiğimiz gün de Forum Erzurum AVM’deki ‘Halk Günü Masa Tenisi’ etkinliği ile halka spor yaptırdı. 
Ezurum adeta top yekün masa tenisi oynarken, bu tablo başta İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Masa Tenisi İl Temsilcisi İlhami Yavilioğlu ile Antrenörler Mahmut Çağlayan ve Vedat Küçükoğlu’nu gururlandırdı. Vatandaşlar, masa tenisi etkinliğine yoğun ilgi gösterirken, spor yapmanın keyfini yaşadı. 
Masa Tenisi Müsabakalarında başarılı olan vatandaşların kupa ve madalyalarını veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Biz Erzurum’da sporu ve gençlik faaliyetlerimizi vatandaşın ayağına kadar götürüyoruz. Halkımızın spor yapması bizi mutlu ediyor. AVM’ler alışverişe gelen ve Ramazan ayında vakit geçirmeye çalışan halkın ayağına kadar masa tenisini getirdik. Onların masa tenisi oynayarak keyifli anlar yaşamalarını sağladık” dedi. 
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliğinin düzenlediği halk günü Masa Tenisi Müsabakalarında dereceye giren vatandaşlara madalya ve kupaları verildi. 
Şampiyon vatandaşları kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Burada derece yapan halkımıza kupa ve madalya vererek, kendilerine unutulmaz anlar yaşatıyoruz. Bu kupa ve madalyalar halkımızı spora daha çok teşvik edecek. Kupa ve madalya kazananlar evlerinin en güzel köşelerinde saklayabilecekleri birer eserleri olacak bu kupa ve madalyalar. Diğer vatandaşlarımızda spor yaparak bundan sonra kupa ve madalya kazanmak için yarışacaklar. Bu güzel etkinliklerden dolayı kapılarını bize açan Forum Erzurum AVM yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.