1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum Tek Yürek!
Erzurum Tek Yürek!

Erzurum Tek Yürek!

BB Erzurumspor’un Malatya ve Gaziantep maçlarından dört puan çıkarması ve pozitif futbolu taraftarları umutlandırdı. Mavi-beyazlı taraftarlar, ilk yarıda Dadaşların oynayacağı dört karşılaşma için tek yürek olacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da taraftar, takımlarının ilk yarıda kalan dört maçı için kenetlenerek tek yürek oldu. Erzurumspor’dan başka şehirde başka bir sosyal etkinliklerinin olmadığını savunan taraftarlar, “Şimdi birlik ve tek yürek olma zamanı. Vurmadan, kırmadan, dökmeden takımımızı destekleyelim. Tribünlerde olmasak bile yürekten futbolculara, teknik heyete ve yönetime destek verelim. Manevi desteğimiz ve dualarımızla takımımızın başarılı olması sağlayalım” diye konuştular.

Şimdi kenetlenme zamanı

Erzurum ve Erzurumspor Sevdalılarından Orhan Özsoy, ligin ilk yarısında bundan sonra dört maç oynayacak olan BB Erzurumspor’a manevi destek olmak gerektiğinin altını çizerek, “Dün olduğu gibi yeniden ilk yarının kalan dört haftasında hep birlikte tek yürek olarak takımımıza sahip çıkalım. Sosyal medyadan olumsuz eleştiriler yapmadan futbolcularımıza ve teknik heyete olumlu paylaşımlar yaparsak, inanıyorum ki, pozitif bir enerji ortaya çıkacak. Başka Erzurum ve Erzurumspor yok. Onun için kulübün etrafında kenetlenelim” dedi.

Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.