1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum ve 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 8 kişi tutuklandı
Erzurum ve 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Erzurum ve 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Yalova merkezi ile İstanbul, Bursa ve Erzurum'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemleri tamamlanarak gönderildikleri adliyede tutuklandılar.

A+A-

Erzurum Güncel- Yalova Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekiplerince yabancı uyruklu kadınların fuhuş amaçlı zorla çalıştırıldığı belirlenen bir mekanda arama yapıldı. Kent merkezi ile İstanbulBursa ve Erzurum'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemleri tamamlanarak gönderildikleri adliyede tutuklandılar.

Yalova merkezli gerçekleşen operasyonda bir suç örgütü çökertildi. 
Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, insan ticareti yapmak, zorla fuhşa teşvik etmek, uyuşturucu satmak suçlarına karışan şebekeyi takibe aldı. Yapılan teknik takip sonrasında Yalova merkezli olarak Bursa, İstanbul ve Erzurum illerinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Ele başı olduğu tespit edilen D.O. (48) ile N.E. (36), S.G. (41), İ.B. (38), İ.U.(51), T.Y. (34), A.G. (36), C.G. (35), H.T. (37) isimli 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 
Ayrıca bu operasyonla bağlantılı olarak Bursa yolu üzerindeki bir mekana yapılan baskında 10 yabancı uyruklu kadın, bir miktar uyuşturucu, hesap çeteleleri, ajandalar ve çok miktarda para ele geçirildi. Örgüt üyesi olan 9 kişi sorgularının ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenlerden 8'i mahkeme tarafından tutuklandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.