1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Hesaplar Karıştı
Erzurum'da Hesaplar Karıştı

Erzurum'da Hesaplar Karıştı

BB Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi ile transfer çıtası da yükseldi. Yönetimin Scout Antrenörleri de bugüne kadar hep Birinci, ikinci ve üçüncülük maçlarını takip ederek, yönetime rapor sunmuşlardı.

A+A-

Erzurum Güncel- BB Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi ile transfer çıtası da yükseldi. Yönetimin Scout Antrenörleri de bugüne kadar hep Birinci, ikinci ve üçüncülük maçlarını takip ederek, yönetime rapor sunmuşlardı. Ancak takımın Süper Lig’e çıkması ile transfer listesi de değişti.

Nurullah PALA/ERZURUM-ÖZEL HABER

Spor Toto 1. Lig Play-Off Finali’nde Gazişehir’i penaltılarla geçerek şampiyon olan ve Süper Lig’e yükselen BB Erzurumspor’da transfer politikası da tamamen değişti.

Mavi-beyazlıların transferde  çıtasının yükselmesi nedeniyle şimdilik Scout Antrenörlerinin yönetime getirdiği transfer listesi de rafa kaldırıldı.

Scout ekibinin listesi şimdilik rafa kalktı

BB Erzurumspor yönetimi, Sportif Direktör Zafer Demir’in de gayretleri sonucu takımın scout antrenörlüğüne Uğur Bayarlan ve Serkan Yıldık’ı getirmişti.

Bayarslan ve Yıldık, futbolcu izlemeleri konusunda görevlendirilmişti. İki hocanın, yönetime sunduğu futbolcu listesi şimdilik rafa kalktı.

Rota Süper Lig ve 1. Lige çevrildi

Scout ekibinin 2 ve 3’üncü liglerden izlediği ve rapor tuttuğu futbolcuları,  şimdilik gündem dışı bırakan yönetim, zorunlu olarak rotayı  Süper Lig ve 1. Lig takımlarına çevirdi. Öncelikle, Süper Lig’de BB Erzurumspor’un yükünü çekecek ve takımı başarılı yapacak futbolcular transfer listesine alınacak.

Apar topar çalışma başladı

Mavi-beyazlı yöneticilerin, takımın Süper Lig’e çıkması ile birlikte apar topar transfer çalışmasına başladıkları ve liste oluşturdukları öğrenildi.

Bu liste doğrultusunda önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.