1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Erzurum'da Katliam gibi kaza
Erzurum'da Katliam gibi kaza

Erzurum'da Katliam gibi kaza

Erzurum’ un Çat ile Bingöl’ ün Karlıova ilçeleri arasındaki Köseler köyü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’ un Çat ile Bingöl’  ün Karlıova ilçeleri arasındaki Köseler köyü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi yaralandı. Olay yerine sok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Katliam gibi kaza: 5 ölü, 10 yaralı

Erzurum'da, otomobille, panelvan tipi aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 06.00 sıralarında Erzurum'un Çat ilçesinin 10'uncu kilometresindeki Parmaksız köyü mevkiinde meydana geldi. 34 SR 7769 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 25 ED 535 panelvan tipi araç, kafa kafaya çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk, 5 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi de yaralandı. Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralıların kurtarılması için büyük bir mücadele verildi. Yaralılar Erzurum'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşma başlatıldı.

Ölenlerin kimlikleri belirlendi 
Kazada hayatını kaybedenlerin Bingöl Karlıova nüfusuna kayıtlı otomobil sürücüsü Serdar Yasin, kız kardeşi Songül Coşkun, yeğeni çocuk Umut Coşkun, yengesi Binnaz Yasin olduğu tespit edildi. Diğer 1 kişinin kimliği belirlenmeye çalışılıyor. 
Öte yandan, hayatını kaybedenlerin İstanbul’dan Karlıova’ya Şefika Yasin’in cenazesi için geldikleri ve defin işlemlerini tamamladıktan sonra geri dönüş yolunda kaza geçirdikleri belirtildi. 
Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor. 

4bf413d91259ac1375081d4d6ef61ac3

40f4d7fc61e7c3658b8ede49345ae374

6875eabe19bfb060f8d1d3bcda985f8b

DHA

Erzurum'da iğrenç olay! 69 yaşındaki adam internet kafede yanına gelip...Erzurum'da iğrenç olay! 69 yaşındaki adam internet kafede yanına gelip...

Karamollaoğlu 'uyarıyorum' dedi tarih verdiKaramollaoğlu 'uyarıyorum' dedi tarih verdi

Dün kiliseleri hedef almışlardı! Yine intihar saldırısıDün kiliseleri hedef almışlardı! Yine intihar saldırısı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.