1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Erzurum'da Kolej Kampüsü Açılışı yapıldı
Erzurum'da Kolej Kampüsü Açılışı yapıldı

Erzurum'da Kolej Kampüsü Açılışı yapıldı

Erzurum'da, özel bir kolej kampüsü düzenlenen törenle hizmete açıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Aziziye ilçesi Ilıca yolu üzerinde bulunan kolej kampüsünün açılışı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'ın katılımıyla yapıldı.

Azizoğlu, yaptığı konuşmada, Erzurum'un tarihin her döneminde adından onurla, güvenle söz ettiren önemli bir şehir olduğunu belirterek, "Amacımız eğitim kalitesini artırarak ülkenin geleceğine imza atacak yetişmiş insanların Erzurum'dan çıkması." dedi.

Altınok da eğitimin kentte çeşitlenip rekabet anlayışının artmasıyla öğrencilerin geleceğe daha iyi yetişmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Hükümetin eğitime büyük katkılar sağladığını dile getiren Altınok, şunları kaydetti:

"Eğitimi sadece hükümetten beklememek lazım, eğitimin sadece hükumet tarafından olmadığını göstermemiz gerekir. Bütün çocuklarımızın sağlıkla, sıhhat ile anne ve babalarının istediği kalitede eğitim almalarını istiyoruz. Milli ve manevi hassasiyetinden uzaklaşmadan, örf ve adetten kopmayacak şekilde geleceğine sağlam adımlarla garanti altına alması gerekir."

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrenci velileri kampüsü gezdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.