1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum’da “Toplumumuzda Kariyer” paneli
Erzurum’da “Toplumumuzda Kariyer” paneli

Erzurum’da “Toplumumuzda Kariyer” paneli

Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Palandöken Gelişim Derneği işbirliği ile Kariyer günleri paneli düzenlenecek.

A+A-

Erzurum Güncel- Atatürk Üniversitesi Mavi Salonda 23 Ekim tarihinde Toplumumuzda Kariyer’ sloganıyla düzenlenmesi planlanan Kariyer Günleri Paneline öğrenciler, iş arayanlar, başta olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.
Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Recep Demir, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kariyer bireyin yaşamı boyunca öğrenmesi, ilerlemesi ve gelişmesi olarak ifade edilmektedir. Günümüzde insan kaynakları açısından önemli hâle gelen kavramlardan birisi de kariyerdir. Bugün birçok kişi eğitimi süresince iş yaşamına yönelik bireysel kari-yer hedeflerini belirlemekte ve bunlara ulaşmak için performansını artırmaya çalışmakta, birçok işletme de işe aldığı personele yönelik kariyer planları yapmak ve bunları başarıyla uygulamak için yoğun çaba göstermektedir. Kariyer herkes için aynı anlamı ifade etmeyebilir. Bazıları için kariyer işte ilerlemek, bazıları için daha üst makamlara gelmek, bazıları için kendini geliştirmek bazıları içinde kendini ger-çekleştirme gereksinimini gidermektir.
Kariyer Günleri etkinliği İş arayanlar ile öğrencilerde kariyer bilincini oluşturmak ve onlara bu konuda bir bakış açısı kazandırmak, öğrencilerin staj için doğru tercihler yapmasını sağlamak, kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunarak mezuniyet sonrası karar verme aşamasında daha sağlıklı tercihler yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenmektedir.” diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.