1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Fatih Altaylı anjiyo oldu Canan Karatay'ı suçladı
Fatih Altaylı anjiyo oldu Canan Karatay'ı suçladı

Fatih Altaylı anjiyo oldu Canan Karatay'ı suçladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye yatırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Altaylı Canan Karatay'ı suçladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Habetürk yazarı Fatih Altaylı, geçtiğimiz gün kimselere haber vermeden anjiyo oldu. Altaylı'nın tedbir olarak yoğun bakımda tutulması ise yürekleri ağza getirdi.

Sağlık durumu iyi olan Altaylı, konu ile ilgili yazı kaleme aldı. Sağlık sorunu nedeni ile kimseyi rahatsız etmek istemediğini belirten Altaylı köşesinde olan biteni yazdı. Ancak Altay'lı yazısının sonuna Canan Karatay'ı hedef aldı. Bu durum Altay'lının Karatay diyeti yaptığı ve sonrasında da rahatsızlandığı yorumuna neden oldu. 

İşte Fatih Altaylı'nın yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Pazartesi akşamı gece 1 civarı televizyon programından çıkıp eve gittim, yazılarımı yazdım ve 3 gibi yattım. Saat 5.30 gibi sol kolumda bir ağrıyla uyandım. Yatış pozisyonumdan dolayı olabileceğini düşündüm.

Ancak ağrı sürdü. Saat 06.30 gibi giyinip bir taksiye bindim ve çok güvendiğim doktor dostlarımın olduğu bir hastaneye gittim. Acilden giriş yaptım ve acildeki görevliye “Bir kalp sorunum olabilir ama olmayabilir de. Şüphelendim geldim” dedim.

Zorlu bir ameliat olmuş
Önce acildeki bir doktor, sonra nöbetçi kardiyolog ilgilendiler. İlk testlerde bir şey çıkmadı. Daha sonra bir sorun olabileceğine dair bir kanaat oluştu. Kalp krizi falan geçirmemiştim ama damarlarımda bir sorun vardı. Hemen anjiyo yaptılar. Söylediklerine göre bayağı zorlu bir anjiyo olmuş. Şimdi iyiyim.

Eşime bile haber vermedim
Bir sıkıntı yok. Sadece birkaç gün seyahat etmem yasak.Açıkçası bu durumla ilgili sizi rahatsız etmek istemezdim. Bu yüzden hastaneye kimseye haber vermeden tek başıma gittim. Yurt dışında bulunan eşime bile sonradan haber verdim ki, durduk yerde kaygılanmasın.

Karatay diyetleri ölüme neden oluyor?
Bu durumumla ilgili olarak bir minik tavsiye vermek isterim. Canan Karatay Hanımefendi’nin önerdiği diyetleri uygulamayın. Bu diyetler kulağa hoş ya da işinize gelebilir. Belki birkaç kişiye de yaramış olabilir. Ama çok daha fazla insanın başına dert açtığından ve hatta ölümüne neden olduğundan şüpheniz olmasın."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum