1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Fatih Portakal'dan çok konuşulacak eleştiri!
Fatih Portakal'dan çok konuşulacak eleştiri!

Fatih Portakal'dan çok konuşulacak eleştiri!

FOX Tv spikeri Fatih Portakal, sosyal medya hesabı Twitter'dan, Başbakan Binali Yıldırım'ın Kılıçdaroğlu'na verdiği bayrak cevabını eleştirdi

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bayrak çağrısını değerlendiren Yıldırım, 'Sen bayrağını cebine koyup Hakkari'ye giderken biz bayrağımız göğsümüzde, kalbimizde ve ofisimizde, Türkiye'nin her yerinde bayrağımızı dalgalandırıyorduk. Bu noktaya gelmiş olması da Türkiye adına büyük bir kazanımdır' diye konuşmuştu.

FOX Tv spikeri Fatih Portakal da sosyal medyadan konu hakkında yorum yaptı.

Portakal, 'Ülke yöneteminde başbakan mevkiinde bulunan bir ismin ortak değer bayrak üzerinden muhaletin önerisini eleştirmesi vahim ve üzücü.' diye yazan Portakal, 'Ne denebilir ki, sadece yazık! Toplumun saygı, sevgi ve hoşgörü değerlerini alta çekiyorlar. Umarım yanılgının farkına varır.' ifadesini kullandı.

AK Partili vekilden 'Fatih Portakal' paylaşımı: Şu portakalı sıkıp suyunu çıkarmak lazımAK Partili vekilden 'Fatih Portakal' paylaşımı: Şu portakalı sıkıp suyunu çıkarmak lazım

fatih portakal@fatihportakal

Ülke yöneteminde başbakan mevkiinde bulunan bir ismin ortak değer bayrak üzerinden muhaletin önerisini eleştirmesi vahim ve üzücü. Ne denebilir ki, sadece yazık! Toplumun saygı, sevgi ve hoşgörü değerlerini alta çekiyorlar. Umarım yanılgının farkına varır.

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendiFatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.