1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Fazıl Say'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz davet!
Fazıl Say'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz davet!

Fazıl Say'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz davet!

Piyanist ve bestekâr Fazıl Say, Ankara konserine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet etti. 18 Ocak'ta gerçekleşecek Fazıl Say'ın Ankara konserine Erdoğan'ın katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Fazıl Say herkesi şaşırtacak bir sürpriz yaptı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ankara konserine dave etti. Konser 18 Ocak'ta gerçekleşecek.

Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya bugünkü köşesinde Fazıl Say'ın 18 Ocak Cuma günü gerçekleşecek olan “Truva Sonatı” Ankara prömiyerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı davet ettini açıkladı. Fazıl Say, ‘Truva Sonatı’ adlı eserini ilk kez Çanakkale’de seslendirdi.

Hükümetle yaşadığı polemiklerle gündeme gelen sanatçı geçtiğimiz aylarda annesini kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy da arayıp taziyelerini iletmişti.

Fazıl Say, o anı anlatırken “Cumhurbaşkanı’nın sesi çok samimi, çok sahiplenici, çok gerçekti… Taziyelerini çok samimi, sıcak tonda, çok gerçek bir şekilde iletti ” demişti.

Bu gelişmenin ardından Fazıl Say önemli adım atıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konserini izlemeye davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.