1. HABERLER

  2. GENEL

  3. FETÖ ikiye mi ayrılıyor?
FETÖ ikiye mi ayrılıyor?

FETÖ ikiye mi ayrılıyor?

Mahmut Övür bugünkü köşesinde FETÖ’de çatırdama sinyallerini kaleme aldı. “ Devletler düzeyinde istenen noktaya gelinmese de FETÖ'nün iç işleyişini sarsıyor.”

A+A-

Erzurum Güncel- Mahmut Övür bugünkü köşesinde FETÖ’de çatırdama sinyallerini kaleme aldı. “ Devletler düzeyinde istenen noktaya gelinmese de FETÖ'nün iç işleyişini sarsıyor.” Diyen Mahmut Övür’ün yazısı şu sözlerle son buluyor: “Acaba FETÖ ortadan ikiye mi ayrılıyor yoksa yeni bir can suyu peşinde mi?”

MAHMUT ÖVÜR'ÜN YAZISINDAN BAŞLIKLAR

İş bu kez gerçekten ciddi. İlk başlarda mırıldanma düzeyinde başlayan tartışmalar aradan iki yıl geçtikten sonra çığırından çıktı. Şimdi karşılıklı suçlamalar ve salvolar havada uçuşuyor. Nitekim Mustafa Özcan ve ekibi 15 Temmuz başarısızlığının faturasını Fetullah ve ekibine çıkarırken, karşı taraf da aynını Mustafa Özcan ve ekibi için yapıyor."

FETÖ içinde özellikle 15 Temmuz darbe ve işgal girişimiyle ilgili derin bir kafa karışıklığı yaşandığı ve bir kavga sürdüğü çok açık. Tansiyonun hayli yüksek olduğu aylardır konuşuluyor. Ancak, söz konusu Gülen'se biraz durup düşünmekte yarar var. Çünkü bu yapı bir Gülen organizasyonudur. Yapıyı yakından bilenlere göre, Gülen bugüne kadar işlediği bütün günahları, suçları başka birine kolayca yüklemeyi başaran şeytani bir akla sahip.
Onun karşısında görünen Mustafa Özcan da sıradan biri değil. Sırdaşı, örgütün para trafiğini yöneten ve kirli arşivini bilen kilit bir isim. Ancak buradaki asıl soru şu: Bu kavgayı kim yönetiyor ve nasıl sonuçlanması isteniyor? Uzun bir süredir o kirli yapı içinde "Mustafa Özcan, 15 Temmuz darbe girişimini örgütleyerek hocamızı zora soktu" söylemi el altından yayılıyor. Bu şunu gösteriyor; sıkışan şeytani akıl yeni bir kurban arıyor.

Özcan da aynısını yapıyor ama onun kadar etkili değil. FETÖ hâlâ kendisine inananlar varsa onları yeniden harekete geçirmek için 15 Temmuz kanlı darbesinin faturasını birine çıkartmak istiyor. Hatta bu kavganın danışıklı dövüş olma ihtimalinden bile söz ediliyor. Bu ihtimali ileri sürenler aynen şunu söylüyor: "Mustafa Özcan denilen şahsiyetin FETÖ'den habersiz nefes alamayacağını bilmeyen yok." Acaba FETÖ ortadan ikiye mi ayrılıyor yoksa yeni bir can suyu peşinde mi?

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.