1. HABERLER

  2. GENEL

  3. FETÖ'nün yeni talimatları ortaya çıktı
FETÖ'nün yeni talimatları ortaya çıktı

FETÖ'nün yeni talimatları ortaya çıktı

Terör örgütü FETÖ, örgütü bir ara tutmak ve üyelerin güvenlik güçlerinin eline geçmemesi için talimat üzerine talimatlar yağdırıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Terör örgütü FETÖ, örgütü bir ara tutmak ve üyelerin güvenlik güçlerinin eline geçmemesi için talimat üzerine talimatlar yağdırıyor. Pensilvanya’nın geniş bir sosyal medya kullanımı ve nasıl ünlüleri kendilerine çekerek onları etkileyebileceklerinin yöntemlerine ilişkin mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

FETÖ sosyal medyada güvenlik güçlerinin radarına takılmamaları için örgüt üyelerini uyararak, sosyal medyayı nasıl kullanmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Tanınmış yazarlar varsa sosyal medyada ki paylaşımlarını mention yaparak iletişime geçilmesi talimatını verdi.

15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından FETÖ’nün yurtiçinde ve dışında faaliyetlerini sürdürmek ve yeniden toparlanmak için yaptığı hamleler boşa çıkmaya devam ediyor. Örgüt içindeki derin çatlaklar ve itirafçılar kendi sonlarını getirirken Pensilvanya’daki üst akıl örgütü bir ara tutmak ve üyelerin güvenlik güçlerinin eline geçmemesi için talimat üzerine talimatlar yağdırıyor.

Özel kanallar üzerinden uyarı

Pensilvanya’nın sosyal medya biriminden Türkiye’de bulunan sözde il sorumlularına özel kanal üzerinde gelen mesajda şu uyarılara yer verildi;

"Sosyal medyada tüm işlemlerinin VPN üzerinden yapın
· Hesaba uygun bir isim, profil resmi ve arka ekran fotoğrafı belirleyin
· Tvitir hesabı için kullanılan eposta adresine gelen hiçbir epostayı açmayın
· Gereksiz hiçbir uygulamayı kullanmayın. İhtiyaç halinde daha önceden belirlenen güvenli kanalları kullanın.

Daha kalıcı paylaşımlar yapın!

· İyi bir twitir hesabın özellerinin günde en az 20-30 twit atması ,twitleri günün yoğun olan saatleri 12;00-15;00 arası veya akşam 20;30-24;00arası yazması, paylaşımlarda resim, karikatür ve video paylaşımları yaparak daha etkin akılda kalıcı paylaşımlar yapılmalıdır.

· Yazdığı twitlerde ilgili kişiler veya yazarlar varsa onlara mention yaparak hesabın etkileşimini artırmaya çalışarak, twitlere yapılan yorumlara cevap verin.

Takipçi kazanmaya çalışın

· Kendisine bir tane yazarı hedef alarak onun takipçisi listesine girmeye çalışın. Yazarın attığı twitleri dikkatle takip ederek onunla iletişime geçin. Karşılıklı takipleşme sağlanmışsa özgün yorumlarla ilişkisini güçlendirin.

. Her bir hesap sahibinin hedefinin minimum 10000 etkin takipçi kazanmak olması gerekir.

· Ünlü hesapların takiplerinin de ünlü olduğu, dolayısıyla bir ünlünün paylaştığı tweeti bir çok ünlünün gördüğü, böylelikle verilen mesajın çok daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayın.

Ünlüleri çekmek için...

. Ünlü birinin kendilerini (FETÖ-PDY mensubu) takip etmesi için twitir uygulamasında takip edilecek ünlünün favorilere eklemesi ve ünlü tweet attığında hemen yorum yazarak dikkatini çekin.

· Ünlünün branşına görü muhabbete geçilebileceği, gazeteci ise yazdığı yazının beğenildiğini söyleyerek sorular sorun.

· Tiyatrocu ise seyredilen filmlerden bahsedilebileceği, milletvekili ise siyasi bazı öneri ve görüşlerle soru ve tebriklerle gönlüne girmeye çalışın. " İfarelerinin yer aldığı geniş bir sosyal medya kullanımı ve nasıl ünlüleri kendilerine çekerek onları etkileyebileceklerinin yöntemlerine ilişkin mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum