1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Finlandiya'da son dakika bıçaklı saldırı! Ölü ve yaralılar var
Finlandiya'da son dakika bıçaklı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Finlandiya'da son dakika bıçaklı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Finlandiya'da birkaç kişiyi bıçaklayan saldırgan gözaltına alındı.

A+A-

Erzurum Güncel- Finlandiya polisinden yapılan açıkalamada " Turku merkezinde birkaç kişi bıçaklandı. Polis şüpheli saldırganı vurdu. Saldırgan yakalandı" dedi. Polis vatandaşlardan bölgeden ayrılamalarını da istedi. Öte yandan yaralananlardan birinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

İspanya'nın Barcelona şehrindeki terör saldırısı sıcaklığını korurken, bu kez de Finlandiya'dan saldırı haberi geldi. Turku şehrinde 7 kişinin bıçaklandığı, saldırganın ise gözaltına alındığı açıklandı. Saldırganın polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı. Yaralananlardan biri kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Finlandiya'nın güneybatısındaki Turku kentinin Puutori-Market bölgesinde bir saldırgan pek çok kişiyi bıçakladı. Polis saldırganı bacağından vurduktan sonra gözaltına aldı.

Bölge halkı, kent merkezine çıkmamaları yönünde uyarıldı.

YEREL GAZETE: 1 KİŞİ ÖLDÜ

Fin gazetesi Turun Sanomat, en az bir kişinin bıçaklı saldırıda hayatını kaybettiğini duyurdu. Gazetenin internet sitesinde yayımlanan fotoğrafta da yerde yatan bir kişinin üzerinin örtülü olduğu görülüyor.

Olayın ardından Finlandiya polisi, Helsinki Havaalanı ve tren istasyonlarında ilave güvenlik önlemleri alındığını açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.