1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Galaxy Note 9 testlerde göründü
Galaxy Note 9 testlerde göründü

Galaxy Note 9 testlerde göründü

Samsung'un 9 Ağustos'ta ABD'nin New York şehrinde düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacağı yeni akıllı telefonu Note 9'un yeni testleri de internete düştü.

A+A-

Erzurum Güncel- Note ailesinin yeni üyesi olan Samsung Galaxy Note 9 kısa bir süre sonra resmi olarak tanıtılacak. Ağustos ayının dokuzunda ABD'de düzenlenecek bir etkinlikle duyurulacak olan yeni akıllı telefonun geçtiğimiz günlerde Geekbench testleri internete düşmüştü. Bir Samsung klasiği olarak Snapdragon 845 ve Exynos 9819 olmak üzere iki farklı işlemci modeline sahip olacak akıllı telefonun şimdi de kilitsiz sürümünün Geekbench testleri sızdı. Sızan bilgilere göre SM-N960F kod adıyla piyasaya sürülecek olan Samsung Note 9 müthiş bir performans sergiliyor.

Kilitsiz Note 9 Geekbench tekli çekirdek performans testinde 3716 puan almayı başarırken, çoklu çekirdek testinde ise 8984 puana ulaşıyor. Bu sonuçların ile Note 9'un performans olarak kısa bir süre önce duyurulan Samsung Galaxy S9+ ile hayli benzer değerler elde ettiğini söylemek isteriz. Önceki sürüm olan Note 8 ile arasında ise ciddi farklar bulunuyor; Galaxy Note 8 tekli çekirdek performansında 1962 puan, çoklu çekirdek performansında 6481 puan almıştı.

Testlerde cihazla ilgili olarak göze çarpan diğer iki önemli detaysa 6 GM RAM ve Android Oreo 8.1 işletim sistemi bilgisinin yer alması oldu. Telefon hakkında en net bilgilere ise önümüzdeki ay, 9 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikte erişebileceğiz. Telefonun basın davetinde kullanılan videosuna göre en önemli özelliklerinden biri geliştirilmiş özelliklere sahip olan Stylus Pen kalemi olacak gibi görünüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.