1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Gazeteci İsmail Küçükkaya ifadeye çağrıldı
Gazeteci İsmail Küçükkaya ifadeye çağrıldı

Gazeteci İsmail Küçükkaya ifadeye çağrıldı

Son dakika haberine göre gazeteci İsmail Küçükkaya ve Avukat Fidel Okan ifadeye çağrıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasını gündeme getiren Küçükkaya ile konu hakkında sosyal medya hesabı Twitter'da bir paylaşım yapan Okan hakkında soruşturma başlattı.

Son dakika haberine göre gazeteci İsmail Küçükkaya ve Avukat Fidel Okan ifadeye çağrıldı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya'nın ByLock kullandığı iddiasını gündeme getiren Gazeteci İsmail Küçükkaya ve konu hakkında isim vermeden bir paylaşımda bulunan Avukat Fidel Okan hakkında soruşturma başlatıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasını gündeme getiren gazeteci İsmail Küçükkaya ile konu hakkında sosyal medya hesabı Twitter'da isim vermeden bir paylaşım yapan Avukat Fidel Okan hakkında soruşturma başlattı.

Yeni Şafak'ın aktardığına göre Bakırköy Başsavcılığı "İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan hakkında, TCK 301 ve 125. Maddeleri kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılama ve Basın yoluyla kamu görevlisine hakaret suçlarından soruşturmaya başlanılmış olup her iki şüpheli ifadeleri için başsavcılığa çağrılmışlardır" açıklamasını yaptı.

 İsmail Küçükkaya, Fatma Betül Sayan Kaya'dan canlı yayında özür diledi

 

 İsmail Küçükkaya'dan olay yaratan Arda Turan yorumu!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.