1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Geleneksel Lezzetlerin Modern Tatlarla Buluştuğu Mekan SİNİ
Geleneksel Lezzetlerin Modern Tatlarla Buluştuğu Mekan SİNİ

Geleneksel Lezzetlerin Modern Tatlarla Buluştuğu Mekan SİNİ

2007 yılında kurulan Sini Lokantası, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile sektörde popüler mekanlar arasında yerini alacak yeni şubesini MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hizmete açtı.

A+A-

Erzurum Güncel- Sofraların paha biçilmez tamamlayıcısı olan Sini Lokantası artık yeni ve farklı konsepti ile MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hizmet veriyor. Fast food kültürüne karşın Anadolu’nun has yemeklerini sergileyen Sini Lokantası, aile mesleği devam ettirip sektörde emin adımlarla ilerliyor.

İşletme sahibi Muhittin Güney ve oğulları Güven ile Giray Güney, mekân ve logo değişikliğine giderek yeni şubesi ile sektörde farkındalık oluşturacağını, Sini Lokantasının marka gücü, vizyonu ve birikimleri MNG AVM şubesi ile gözler önüne serildiğini söyledi.

Yenilik Gelenekle Bütünleşti

Yeni yerinde; iş dünyası, akademik ve eğitim camiası, bayanlar, çocuklar ve yaşlılara varıncaya kadar geniş kitlelere hitap edecek bir konseptte oluşturan Sini Lokantası, yılların verdiği deneyim ile yeni yüzüyle insanların sağlıklı beslenmesini sağlamak adına mutfağa giren ürünlerin kalite standartlarına uygun, doğal ve organik olmasına dikkat etmektedir.  Yeni menüsünde yöre yemeklerinin yanı sıra Ege ve Akdeniz kültürüne has Türk lezzetlerinin yer alması ve Sini Lokantası’nın imzası haline gelen sulu yemek ve yöresel lezzetleri de barındırarak sadece yerel halkın değil yabancı turistlerin de uğrak noktası haline gelmiştir.

Yarım Asra Yakın Tecrübe

Sini Lokantası işletmeciliğini yapan Muhittin Güney, “Sini bizim 12 yıllık bir markamız. Fakat lokantacılık mesleğinde ailemizin 42’ci yılı. Sini’nin üzerine bir 30 yıl daha tecrübemiz var. 1977 yılından itibaren ailemiz bu sektörle uğraşıyor. Aile fertleri açısından bu işin mutfağından geçmişlik var. Kardeşlerimin dahi bir çıraklık dönemi var. Komilik, garsonluk yaptılar. Çıraklıktan sonra tamamen kendi işlerini yapmaya başladılar. Başka markalarla ortaklık yapmışlar. Sonra da Sini Türk Mutfağı markası ile Erzurum’a hizmet ediyor. Sini’nin felsefesi sadece ev yemekleri ya da yöresel yemekler değil aslında. Son zamanlarda Türkiye ve dünyada da çok büyük etki gösteren bu fast foodlara karşı bir direniş. İnsanların sağlıklı beslenmesini sağlamak için, mutfağa giren ürünlerin kaliteli seçilmesi, doğal organik olması. Bu etinden sütüne sebzesinden meyvesine her ürünün doğal olması ve bu sayede bir güveç yemeğinin ortaya çıkması hem de insanların sindirim sağlığı için fast foodlara karşı açılmış bir savaş aslında bizimkisi. AVM’yi de bu yüzden tercih ettik” dedi.

İşimiz Hizmet ve Lezzet

Geleneksel olanla güncel olanın uyumlu beraberliğini Sini Lokantası’nın mekanında görmek mümkün. Sini Erzurum için lokanta furyasında önemli bir noktada bulunup menüsünü de eski lezzetleri günümüze uyarlayarak hazırlıyor. Aldıkları etkileşim dile getiren Güney ailesi, genç profil müşterinin çoğalmasıyla beraber bir çok kitleye hizmet etmeye başladıklarını dile getirdi. Fast food ön görüsünü kırmak adına açık mutfak yapan Sini Lokantası kaliteli hizmet sunmanın daha verimli olacağını da ifade etti. Sini Türk Mutfağı olarak zeytinyağlı menüsünden enginarına, kerevizine kadar saf ve organik olarak elde edilen tatları sofralara sunuyor. Geleneklerinden ve köklerinden ödün vermeden modern hayata entegre olan Sini Türk Mutfağı, adıyla ve 45 çeşit yemek yelpazesiyle insanların ilgisini çekmeyi başardı. Sini Türk Mutfağı geleneksel esnaf lokantası kavramının güncel yorumu olarak hizmet vermeyi sürdürüyor.

Damak Tadı Tecrübe Gerektirir

Tecrübelerini gelecek kuşaklara aktarmakta kararlı, tüketici sağlığı ve doğallığı ile hijyeni önceleyen Sini Türk Mutfağı kalite ve lezzetten taviz vermiyor. Farklı konseptte insanlara sunulan bu restoran ev yemekleri tadında 12 yıllık varlığın marka değerini artırmaya devam ediyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.