1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Gmail hesabı olanlar dikkat!
Gmail hesabı olanlar dikkat!

Gmail hesabı olanlar dikkat!

Küresel arama motoru Google tarafından kullanıma sunulan ve dünya üzerinde pek çok insanın kullandığı popüler mail platformu Gmail'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Uzun bir aradan sonra büyük bir güncelleme alacak olan Gmail'de 20 Şubat tarihinden itibaren .

A+A-

Erzurum Güncel- Küresel arama motoru Google tarafından kullanıma sunulan ve dünya üzerinde pek çok insanın kullandığı popüler mail platformu Gmail'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Uzun bir aradan sonra büyük bir güncelleme alacak olan Gmail'de 20 Şubat tarihinden itibaren yeni bir gelişme yaşanacak. İşte detaylar…

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler arama motoru Google tarafından geliştirilerek kullanıma sunulan mail platformu Gmail'den yeni haberler gelmeye devam. Uzun üsre sonra büyük bir güncelleme alacak olan mail platformunda 20 Şubat'tan itibaren önemli bir gelişme yaşanacak. İşte merak edilenlere ilişkin detaylı bilgiler…

Gmail hesabı olanlar dikkat! 20 Şubat’ta başlıyor…

Dünyanın en popüler e-posta servislerinden biri olan Gmail'i kullanan herkes için önemli bir tarih açıklandı: 20 Şubat... Peki bu tarihte ne olacak?

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN 

Gmail hesabı olanlar dikkat! 20 Şubat’ta başlıyor…

Gmail uzun bir aradan sonra kapsamlı bir güncelleme alıyor. Tasarımı değişiyor, görüntüsü çok daha farklı bir Gmail geliyor. Bu güncelleme ile birlikte önemli değişiklikler kullanıcıları bekliyor.

Gmail hesabı olanlar dikkat! 20 Şubat’ta başlıyor…

Birden fazla mail hesabını Gmail üzerinden kullanan herkes, bir seferde daha fazla sayıda önemli e-posta görebiliyordu. Ana ekranı ikiye bölen bu özellik yeni güncelleme ile tarihe karışacak.

Gmail hesabı olanlar dikkat! 20 Şubat’ta başlıyor…

Önizleme kısmını kaldırmaya hazırlanan dünya devi, çok sayıda gelen kutusuna tek bir araç çubuğu ile erişimi mümkün hale getirecek.

Gmail hesabı olanlar dikkat! 20 Şubat’ta başlıyor…

Popüler e-posta uygulamasına gelecek güncelleme ile birlikte aynı zamanda birden fazla gelen kutusu için yeni yapılandırma alternatifleri de ortaya çıkacak. Bu yapılandırma seçenekleri Ayarlar altında Gelişmiş > Gelen Kutusu içinde bulunacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.