1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gönüllüler oyun alabildi mi?
Gönüllüler oyun alabildi mi?

Gönüllüler oyun alabildi mi?

Survivor 2018'in Perşembe akşamı yayınlanan 44. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları iki ayrı ödül oyununda mücadele etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor yeni bölümde, takımlar ilk oyunda kuzu pirzola ve pilav için karşı karşıya gelirken, ikinci oyunda ise aileleriyle iletişim ödülünde yarıştılar. Gönüllüler takımı haftalardır devam eden şanssızlığını kırdı mı? Ödül oyunlarını kim kazandı?

Survivor 44. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler Alp Kırşan'ın sunduğu iki zorlu oyuna çıktı. İlk oyun kazanan takımın kuzu pirzola ve pilav yiyeceği oyun içindi. Haftalardır ödüllerde yemek yiyemeyen Gönüllüler takımı oyuna hırslı başladı.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
Yemek ödüllü oyuna Ünlüler takımı hızlı başladı ve durumu 3-0'a getirdi. Ancak hemen toparlayan Gönüllüler eşitliği sağladı. Kıran kırana geçen oyunda durum 7-7'ye kadar geldi. Ancak Ünlüler takımı oyun sonunda gülen taraf oldu ve yemeğin tadını çıkardı.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da akşamın ikinci oyunu ise manevi değeri çok yüksek bir ödüldü. Kazanan takımın aileleriyle mesajlaşacağı iletişim oyununa bugüne kadar hiç kazanamayan Gönüllüler hızlı başladı. Survivor'da ilk defa kurulan yeni parkurda yapılan mücadelede Gönüllüler 7-2 öne geçmeyi başardı. Oyun sonunda ise bir ilk yaşandı ve Gönüllüler iletişim ödülünü kazandı. Survivor başladığı günden bu yana iletişim ödüllülerini hiç kazanamayan Gönüllüler takımı, ilk defa yakınlarından haber alabildi.

AİLESİNDEN HABER ALAMAYAN ANIL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
İletişim oyunu öncesi Gönüllüler takımından Anıl, kamera önüne geçerek açıklamalarda bulundu. Oyunun anlamlı olması Anıl'ı bir hayli duygulandırdı. Annesiyle görüşme ümidiyle oyuna çıkmayı uman Anıl hıçkıra hıçkıra ağladı.

CUMALİ İÇİN KARAR VERİLDİ
Survivor'da son konseyde Nagihan takımlarının güçlenmesi için Cumali'nin Ünlüler takımına geçirilmesini Acun Ilıcalı'dan talep etmişti. Acun Medya ekibinin yaptığı toplantı sonrasında alınan kararı Alp Kırşan açıkladı. Kırşan, Cumali'nin takım değiştirme talebinin kabul edilmediğini ve Gönüllüler'de yarışmaya devam edeceğini duyurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.