1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 2015 silahlara veda yılı
2015 silahlara veda yılı

2015 silahlara veda yılı

Cumhurbaşkanı Erdoğan çözüm sürecinin tüm kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesi için gittiği Galler'de önemli açıklamalarda bulundu. çözüm sürecine dair 2015 yılında silahların bırakılabileceğini söyledi.

çöZüM SüRECİNDE AKSAMA YOK

Yeni kabinede Başbakan çözüm sürecini kendi üstüne aldı. Süreç hangi aşamada? çözüm süreci bildiğim kadarıyla Bülent Bey'in (Arınç) üzerinde. Kamu Düzeni Müsteşarlığı İçişleri Bakanlığı'na bağlandı. Ama çözüm süreci Bülent Bey'de.

O şekilde değerlendirildi. Bunların hepsi Başbakan'a bağlı olup da Başbakan'ın pas ettiği görevlerdir. Terörle Mücadele Yüksek Kurulu da aslında Başbakan'a bağlıdır. Onun başkanlığı mesela Bülent Bey'e verilmiş durumda şu an. çözüm sürecinde kararlılığımız aynen devam edecektir. Burada bir önemli konu da Diyanet İşleri Başkanlığı'nın doğrudan Başbakanımıza bağlanmış olmasıdır. O da o görevi Başbakan yardımcılarından birisine verecektir. Ama Diyanet'in özellikle manevi noktadaki konumunu bir yerde iade-i itibar noktasında yüceltmek için böyle bir değerlendirme yapmışlardır.



2015 SİLAHLARA VEDA

2015'te silahlara veda edildiği bir dönemi görmeyi ümit ediyor musunuz? İnşallah. Şu anda tedbirlerimizi ona göre aldık. Alıyoruz. Gerek hükümet, gerekse MİT çalışmalarını bu yönde kararlılıkla sürdürüyor.

Vatan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.